Nem jól csinálok valamit? Miért nem egyezik a két érték?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2,5 éves és náthás volt. Láttam rajra, hogy lázas,megmértem a lázát hónaljban. 36,3 lett, úgy éreztem ez nem jó,megmértem végbélben, ott 37,9 volt.Tudom, hogy le kell számolni 5 fokot. De akkor sem stimmel. Tegnap megismételtem és akkor sem stimmel a két mért érték. A lázmérő jó,mert körbe mértem a családot és próbáltam másik lázmérővel is.2013. dec. 8. 21:43
1/9 anonim válasza:
jó helyen volt a hőmérő? nem lógott túl a hónalján? Én már pár hónaposan hónaljban mértem, és nem volt gond .
2/9 A kérdező kommentje:
Nem, többször ellenőriztem, tuti jól raktam be a hőmérőt.
2013. dec. 8. 21:51
4/9 anonim válasza:
És mennyi idő telt el a két mérés között? Mert akkor is mutathat eltérést, ha egymás után rövid időn belül használod ugyanazt a lázmérőt. Akkor viszont a hónaljban mért a pontosabb.
5/9 anonim válasza:
Nekem már volt olyan, hogy nem tudtam elég erősen összezárni a hónomat és 35 fokot mért. Így hát önkényesen feltoltam magamnak, ott már 36,8 volt. Úgyhogy a végbélnek higgy!
6/9 anonim válasza:
Es ha vennetek digitalisat, ami a fulben mer? Szerintem humanusabb, gyorsabb es pontos is.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a fülhőmérő pont az, ami nem pontos. Csak arra jó hogy kb-re belőjük a hőmérsékletét. Pedig nem gagyi fajta.
8/9 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejön a fülhőmérő, hiper-pontos és 1 másodperc alatt mér, nem kell sehova dugdosni, meg értékeket vonogatni és összehasonlítani.
9/9 anonim válasza:
Nalunk is pontos. Ha erdekel, leirom, nekunk milyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!