Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3,5 eves a kislanyom nem...

3,5 eves a kislanyom nem folyik az orra, barmit csinalok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Amiota megkezdtuk.ovit iden szeptemberbe azota folyton nathas!Csepegtettem mar minden fele orspray de igazabol egyik sem volt idaig jo!Tudnatok nekem segiteni??Valami jo modszert...
2013. okt. 30. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:

öhmm....hátha nem folyik az orra honnan tudod hogy náthás??,

vagy nemtudom lehet én nem értem ost a kérdésed!

Egyébként a fiamnál is az volt hogy folyton orrból beszélt,azthittem be van dugulva az orra,szívtam,csepegtettem és csak nem akart megindulni...aztán kiderült:orrmanula nagyobbodás!

Nyáron kivették azómegszünt a fenti tünet!!

2013. okt. 30. 19:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Ful orr gegesz mondta tele van valadekkal,azert szuszog!!Felirta a nasivint de semmi!Jon egy kicsi de nem sok...
2013. okt. 30. 21:12
 3/10 anonim ***** válasza:
Szia. Ha nem lazas en mindig infralampazom napi 10 percet. Szem letakar es kezdodik a lampazas. Kozben enekelunk,beszelgetunk. Ami meg nalunk bevalt,hogy amikor kellemes meleg van kimegyunk a napra,mindig a nappal szemben,az is szepen feloldja a valadekot.
2013. okt. 30. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Ilyenkor 5napig napi 1,5 ml CA adok a lanyomnak. Nincs arcureggyulladasa? Ismeros lanya antibiotikumot kapott ra,mert a gyulladas hosszan tarto kohogest tartott fent. Mellkasra ejszakara baby lufot hasznalok a lanyomnal.
2013. okt. 30. 21:45
 5/10 anonim ***** válasza:
Gőzölés kamillával, vagy hagymahéjjal.
2013. okt. 31. 06:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Mi is napi 3 szor 10 perc infralampa nasivin robokid sott meg sobarlangba is elvittem tegnap!Folyik az.orra de nem ugy ahogy kene!Ful orr gegesz mondta orra van teli valadekkel..koszonom a.segitsegeteket
2013. okt. 31. 09:32
 7/10 anonim ***** válasza:
orrszívó porszívót nem próbáltad?
2013. okt. 31. 11:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Magtol.kifujja ugysen,de termeszetesen persze hasznaljuk!
2013. okt. 31. 13:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Sóbarlang nagyon jó...persze nem elég az 1 alkalom...egy kúrát csináljatok végig. Szépen ki fog tisztulni. Mondjuk nálunk olyan sóbarlang van,ahol sópor van,abban "homokozik",játszik...és "ömlik" a váladék az orrából. Nagyon jó,és játszva gyógyul :)
2013. okt. 31. 14:17
 10/10 anonim ***** válasza:
A Nasivintől nem is fog folyni, mert az nem feloldja, hanem kiszárítja a váladékot. Miután Nasivinnel csepegtetsz, pár percig (kb. 5) ne fújja ki az orrát és orrszívót se használjatok. Pár perc a hatóidő, amely alatt leviszi a nyálkahártya gyulladását. Szóval hat az, de nem is kell, hogy folyjon tőle.
2013. okt. 31. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!