Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti elmennétek 3 éves gyerekete...

Ti elmennétek 3 éves gyereketek nélkül a párotokkal nyaralni 3-4 napra?

Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 21:53
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha van kire bizni es nem egy 2 honapos hatizsakos indiai korutazasrol van szo, hanem mondjuk egy hetrol, akkor siman.
2014. júl. 3. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:
40%
mi 1,5 évesen hagytuk elöször a nagyszülöknél. azota is minden évben elutazunk nyaralni a férjemmel csak kettesben 7-10 napra.
2014. júl. 3. 23:02
 13/15 anonim ***** válasza:
48%
Én nélküle nem mennék.
2014. júl. 3. 23:08
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

Én nem mentem még nélküle,nem is tudnék, de kicsit irigylem azokat,akik nyugodt szívvel rá bízzák a nagyszülőkre,és elmennek nyaralni.

Ez mindenkinek jár.

Csak én elég parás vagyok,egyszerűen nem merem rájuk bízni,és ha elmennék,csak ő járna az eszemben.

2014. júl. 4. 06:22
 15/15 anonim ***** válasza:
43%
Én sem mennék, férjem is ezen a véleményen van. Nem bírnék jót pihenni nélküle. 5 éves. Eszünkbe sem jutna nélküle tervezni nyaralást. De nem vagyunk egyformák. Én akkor sem pihenek jót itthon sem, ha a mamánál van egy pár napot. Ilyen csak akkor szokott lenni, ha van ovi, de neki nincs kedve menni, akkor szokott a mamánál lenni.
2014. júl. 4. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!