4 éves gyereketek hányig tud elszámolni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 30. 09:45
13/16 anonim 

válasza:

20-ig tud számolni és nem csak mint egy verset momdja hanem számfogalma is 20-ig van!
tegnap voltunk egy szülinapi zsúron és cukorka szedegető vetélkedő volt,mikor vége volt leült a zacsi cukorkáival és megszámolta!Többi szülő meg csak lesett mert a 6,5 éves ikolába készülő gyerek sem tudott jobban számolni mint ő!No ezt nem dicsekvésből írtam hanem hogy nyugodj meg a tied sincs lemaradva!
14/16 anonim 

válasza:

20-ig. És húsz után nem a huszonegy jön ám, hanem a "huszonharminc"...:-)
15/16 anonim 

válasza:

20ig hibátlanul, de kb 100ig itt - ott felcserélve- egy-egy számot kihagyva elszámolgat.
Viszont gyönyörűen rajzol 4éves fiu létére.
16/16 anonim 

válasza:

Az én lányom is 20 körülig tudott elszámolni 4 évesen, nem is igazán érdekelte a számolás. Most már elsős volt, kitűnő tanuló, matekból dicsérettel, szóval nincs baja a számokkal. :) A fiam bár még csak 3 éves múlt, 3-ig tud számolni, szerintem ő sem fog 4 évesen 20-tól tovább jutni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!