A taknyosságtól nem tud a 17 hósom aludni. Mivel könnyíthetnék rajta?
Figyelt kérdés
szívom az orrát ezerrel de 20 perc múlva uott vagyunk. valami parktika?2010. jan. 5. 13:58
1/8 anonim válasza:
Szia! Hát sajnos ez az első pár nap ilyen. Szerintem ami nagyon jó még a Rinathiol tapasz, a kiságy fölé tapasztom. Sinupret csepp is jó mert nem dugul el a kis orra.
2/8 anonim válasza:
Szivni csak 2 szer szabad naponta, kulonben tonkreteszi az orr nyalkahartyajat. Mivel most jo hideg van, egyszeruen vidd ki 1/ 2 -1 orara setalni. Jonni fog rendesen kifele, csak torolni kell. Celszeru meg a hidegparasito a szobaba, de estefele mar ne csinald, ha aludni is akartok.
3/8 A kérdező kommentje:
2szer szívni naponta? esélytelen...
meg ha csak törlöm - mivel még nem tudja fújni- alig jön valami ki
viszont ha meg kiviszem a levegőre rögtön belázasodik, ha nem viszem ki akkor meg nem
szóval passzolom a lehetőségeket
de köszönöm a válaszaitokat
2010. jan. 5. 14:10
4/8 anonim válasza:
Többször is le lehet szívni,sőt kell is, hiszen az a lényeg,hogy kijöjjön a cucc.
5/8 anonim válasza:
Szia!
Mi a baby luuf balzsamot használjuk a baba hátára kell kenni, mi 2. napja használjuk és már jobb a helyzet.
6/8 anonim válasza:
Ha nem jön váladék orrszíváskor,próbálj Sterimar orrsprayt használni,utána vagy Nasivin orrcseppet kisgyerekeknek vagy a Naturlandnak van egy orrkenőcse. Ha azt szeretnéd,hogy a csepp hatásos legyen,cseppentés után ne engedd felkelni legalább 5 percig.
7/8 anonim válasza:
Szia!Mindenképpen szívd le neki az orrát, ahányszor szükséges, nehogy arcüreg gyulladást kapjon, és minden szívás után orrcseppet adj neki, hogy a következő szippantásnál könnyen jöjjön a váladék, valamint szintén a baby luufot tudom ajánlani én is!
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm kipróbálom az ötleteket
2010. jan. 6. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!