Kislányom miért akakr a nagyszüleinél aludni?
Olyan problémába ütköztem, hogy a 3éves kislányom folamatason azt mondja, hogy mamáéknál akarok aludni.
Ezzel most mit kezdjek?
Oké , kéthetente eccer hétévégén ott alszik, és ha ott is van a kicsilány akkor mindig körbe van ugrálva !
na pont ezért akar ott aludni.
amúgy nekem a nagyapám akkor halt meg mikor én 3 voltam. mama a szomszédban lakott és 1 évig ott aludtunk minden nap. este mosakodás után mentünk mamához, reggel meg reggelire már otthon voltunk.
nem baj az,de úgy csináljátok ahogy nektek jó.
Igen ez jó dolog, de olyan furán jön le !
Igaz csak most kezdte de egynlőre még nekönk kell "megemészteni" a dolgot "
Szia!
Mamáéknél lenni kaland! Ismerős a hely, szeretik, "ki van nyalva a kis segge", és valami más, mint a szokásos otthoni esti rutin. Ha a nagyszülők is ésszerű időben lefektetik, és mindenki jól érzi magát, hadd aludjon ott. Ugyanakkor tisztázni kell, hogy ezek nem folyamatosak, hanem csak egyszer-egyszer vannak így. Az lenne a legjobb, ha a Mama is tudatosítaná a gyerekben, hogy mikor lesz a következő alkalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!