Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Engednétek modellkedn...

Anyukák! Engednétek modellkedni a kislányotokat?

Figyelt kérdés

17 hónapos a lányunk.Eddig is sokan mondták,hogy különösen szép gyermek.Mosolyogva mindig megköszöntük a dicséretet.

Azonban a minap vásároltam vele egy nagyobb bevásárlóközpontban, és leszólított minket,egy csinos,kosztümös hölgy,hogy neki van egy gyermekmodell ügynöksége és hogy olyan szép a kislányunk,nincs e kedvünk megpróbálkozni vele.Adott egy névjegykártyát.

Felhívtuk őt és elmentünk egy fél órás beszélgetésre.

Elmondta,hogy reklámfilmek,filmet,katalógusok,magazinok stb.. fotózására kellene gondolni,ez lenne a feladat.

Ti mit tennétek?Belevágnátok?

Gondolkodási időt kértünk.Magunk se tudjuk,hogy döntsünk.

2014. jún. 20. 16:13
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
100%

Szia!

Én a másik oldalon állok, reklámhoz kerestem fel nemrég gyerekmodellt (kezdő vagyok). Leültem a szülőkkel, akik áldását adták rá. Én elmondtam, hogy retusálni fogom, egyáltalán nem akarom sminkelni, hiszen gyönyörű szép, max a fények miatt kell korrigálni. Tudják, mi a termék, azt is, hol fog megjelenni. A fotózás több napig tartott, mert csak addig fényképeztem, amíg ő játéknak fogta fel, és élvezte. Ha már unta, leálltam.

Tehát szerintem a körülmények a fontosak. Nem minden modell agyonsminkelt, körülugrált, leterhelt. Az aranyközépút itt is járható!

2014. jún. 20. 16:33
 12/28 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem rossz irányba sodorná el a személyiségfejlődését, értékrendjét. Modellkedjen ha már van fogalma a körülötte levő világról, de már rögtön ebbe belenevelni káros. Látom, milyen felnőttek lettek az ilyenekből. Tisztelet a kivételnek.
2014. jún. 20. 16:36
 13/28 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem aki azt mondja, hogy bazári majmot csinálsz a gyerekből, az csak irigy (az ő gyerekük biztos hátrányosabb külsejű :) )! Vágjatok bele! Ha az én kislányom szép lesz, én magam keresem fel az ügynökséget, programnak is szuper és GYES-kiegészítésnek sem rossz! Ha nem szereti, úgyis abbahagyod, de tapasztalatom, hogy a kicsik imádják!
2014. jún. 20. 16:36
 14/28 anonim ***** válasza:
49%
Soha. Nem tartom értéknek a szépséget és azt a világot sem, ami erre épül. Örülnék neki, hogy szép és annyi. Nem értékes egyetlen újság, katalógus, film vagy reklám sem. Mind szemétbe való. Ahhoz meg nem adom a gyerekem arcát.
2014. jún. 20. 16:37
 15/28 anonim ***** válasza:
23%

Jaaaaj, micsoda álszent duma, utolsó! Ez a mai világ, aminek része a marketing stb. és ha a gyereknek tetszik, hadd csinálja! Akkor TV-t se nézzen, meg ki se menjen az utcára.

És ha sminket tesznek rá, akkor mi van? Csokival meg homokkal is szoktak sminkelni ezek a pöttömök :)

2014. jún. 20. 16:40
 16/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem tud tv-t nézni, mert nincs. És nem álszent vagyok, őszinte.
2014. jún. 20. 16:40
 17/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ő is imád a középpontban lenni,már most. :D

Nagyon közvetlen,barátságos,mosolygós,jó kedélyű kislány.

Úgy gondolom belevágunk,ha tetszik neki és élvezi,akkor folytatjuk,ha nem akkor kiszállunk belőle.

Nem a pénz érdekel,szerencsére nem szűkölködünk!

Inkább az,hogy már most olyan,hogy szereti felvenni egyből az új ruháit,percekig nézi magát a tükörben,pózol és mosolyog. :)Lehet,hogy ő erre született!

2014. jún. 20. 16:42
 18/28 anonim ***** válasza:
65%
Mi az, hogy ha a gyereknek tetszik, had csinálja? 17 hónapos! Hogy tudná ezt eldönteni? Nevetséges. Ennyi erővel számtalan olyan dolog van, ami tetszik neki, mégsem hagyom csinálni, mert tudom, hogy nem szolgálja a javát. A modellkedés pont ilyen. Szánalmas az egész! Csak sajnálni tudom azt a gyereket, akit ilyennek kitesznek az szülei.
2014. jún. 20. 16:42
 19/28 anonim ***** válasza:
18%
80%os: te nagyon megkeseredett vagy.
2014. jún. 20. 16:46
 20/28 anonim ***** válasza:
79%

Épp ez a baj. Minden gyerek normálisnak születik. De mindig a szülők rontják el azzal, hogy az egekbe emelik az egójukat, pontosan így, hogy körbeugrálják őket, modellkedni viszik és a felszínes élet felé terelgetik. Magától ezt nem csinálná.

Látom a különbséget. Azok a lányok, akik ebbe lettek belenevelve, nem tudják hova tenni magukat, nincs egy egészséges önképük.

Ellenben azok a lányok, akik normálisan nőttek fel, és később 14-17 évesen vágtak bele, már tisztában voltak magukkal, hogy nem körülöttük forog a világ, és volt egy viszonylag kialakult erkölcsi értékrendjük is.

Én csak sajnálom a babádat, most fogod elrontani. Remélem ha egyszer nekem lesz gyerekem, én nem fogom a saját önző vágyaimat rajta kiélni, és ezzel elcseszni az önképét szerencsétlennek.

Beteg a társadalom a beteg szülőktől.

2014. jún. 20. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!