Oltoztetnetek a ket kislanyotokat egyforma ruhaba?
Egyszerűen úgy, hogy nekem nem tetszik, ha összeöltöztetik a gyerekeket, te mást szeretnél adni a kislányodra.
Amúgy alkalomra én belemennék, ha tetszik a ruha, de hétköznapra nem öltöztetném egyformába a gyerekeimet, mert inkább az egyéniségüket hangsúlyoznám, még ha ikrek is (pláne akkor)
Ha nem szeretnéd, akkor udvariasan visszautasítod a lehetőséget.
Nálunk a sógornőim csinálják ezt, ha csak a falusi búcsúba mennek el, összeöltöztetik a lányaikat. Nekem sem tetszik, de ez van, valakinek meg teljesen természetes.
Szerintem még ikreknél is necces, de ott talán 1-1 alkalommal még elmegy.
Különböző korú gyerekeknél viszon súlyos hiba, hiszen a két kicsi két különböző személyiség, előbb-utóbb saját ízlésvilággal.
Remélem leszokik erről a barátnőd.
haj, de le fogtok oltani :D
szerintem 1-2 alkalommal jo, foleg ugy, ha anyuka is a gyerekekhez oltozik. kulonleges alkalomkor szerintem miert ne.
eskuvo is lehet ilyen kulonleges alkalom, amennyiben a lányodnak tetszik az a ruha, es fel szeretne venni (ez nem derul ki a kerdesbol, pedig szerintem a legfontosabb), akkor miert ne?
egyebkent en is osszeoltoztem a baratnommel kiskoromban, ahogy tudtunk, ez valahogy az osszetartozasunk is kifejezte. nyilvan kell az, hogy a kislanyok is szeressenek ugyanugy oltozni (ok valasszak ki a ruhat pl), de ha ok szeretnek, akkor szerintem kimondottan szep (hangsulyozom, ha nem eroszakoljak rajuk, hanem maguktól)
nalunk van egy negy es egy harom eves koruli kislany a szomszedban, es nagyon szeretik egymast, siman el tudom kepzelni, hogy olykor a nagy "beoltozteti a kicsit" (nem napi szinten, nem az anyuka eroltetesere (szomszed anyuka sose eroltetne), hanem maguktól.
remelem ertitek, hogy mit szeretnek ezzel mondani, es miert nem tartom (normal hatarok kozt) idétlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!