Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oltoztetnetek a ket kislanyoto...

Oltoztetnetek a ket kislanyotokat egyforma ruhaba?

Figyelt kérdés
Baratnom 4 es 3 eves lanya mindig ugyanolyan ruhakba jarnak. Szerintem idetlen. Kaptunk tole szulinapra egy rozsaszin csodat, es vett a lanyainak is ugyanolyat. Azt akarja, hogy azt vegye fel mind a harom egy eskuvore. Hogy mondjam meg neki, hogy NEM?
2011. nov. 19. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerűen úgy, hogy nekem nem tetszik, ha összeöltöztetik a gyerekeket, te mást szeretnél adni a kislányodra.

Amúgy alkalomra én belemennék, ha tetszik a ruha, de hétköznapra nem öltöztetném egyformába a gyerekeimet, mert inkább az egyéniségüket hangsúlyoznám, még ha ikrek is (pláne akkor)

2011. nov. 19. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha nem szeretnéd, akkor udvariasan visszautasítod a lehetőséget.

Nálunk a sógornőim csinálják ezt, ha csak a falusi búcsúba mennek el, összeöltöztetik a lányaikat. Nekem sem tetszik, de ez van, valakinek meg teljesen természetes.

2011. nov. 19. 16:27
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem még ikreknél is necces, de ott talán 1-1 alkalommal még elmegy.

Különböző korú gyerekeknél viszon súlyos hiba, hiszen a két kicsi két különböző személyiség, előbb-utóbb saját ízlésvilággal.

Remélem leszokik erről a barátnőd.

2011. nov. 20. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:

haj, de le fogtok oltani :D

szerintem 1-2 alkalommal jo, foleg ugy, ha anyuka is a gyerekekhez oltozik. kulonleges alkalomkor szerintem miert ne.

eskuvo is lehet ilyen kulonleges alkalom, amennyiben a lányodnak tetszik az a ruha, es fel szeretne venni (ez nem derul ki a kerdesbol, pedig szerintem a legfontosabb), akkor miert ne?

egyebkent en is osszeoltoztem a baratnommel kiskoromban, ahogy tudtunk, ez valahogy az osszetartozasunk is kifejezte. nyilvan kell az, hogy a kislanyok is szeressenek ugyanugy oltozni (ok valasszak ki a ruhat pl), de ha ok szeretnek, akkor szerintem kimondottan szep (hangsulyozom, ha nem eroszakoljak rajuk, hanem maguktól)

nalunk van egy negy es egy harom eves koruli kislany a szomszedban, es nagyon szeretik egymast, siman el tudom kepzelni, hogy olykor a nagy "beoltozteti a kicsit" (nem napi szinten, nem az anyuka eroltetesere (szomszed anyuka sose eroltetne), hanem maguktól.

remelem ertitek, hogy mit szeretnek ezzel mondani, es miert nem tartom (normal hatarok kozt) idétlennek.

2011. nov. 20. 11:47
 5/6 A kérdező kommentje:
de igy ugy neznek ki, mintha ikrek lennenek, a kisebbik egy fejjel kisebb, igy mindig ugy nez ki, mint a nagyobbik "csokeveny ikertestvere". Na ehhez most jojjon a lanyom is egy habos-babos rozsaszin verzioval? AAA
2011. nov. 20. 12:30
 6/6 anonim ***** válasza:
két év van höztem és középső hugom között, minket állandóan egyformába öltöztetett anyu, pedig UTÁÁÁÁLTAAAM, és most is a hideg ráz ha a képeket nézem. én bizti nem fogom ezt csinálni a gyerekeimmel.
2011. nov. 20. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!