Hogyan pisiltetitek kislányotokat idegen helyen, ahol nem elég tiszta a WC, hogy ráüljön?
Az utolsónak tökéletesen igaza van. Nem értem miért csinálunk ekkora ügyet belőle, amikor a DM-ben pár forintért kapható papír wc ülőke a legjobb megoldás.
Egyébként meg, annyi felmérést láttam már, hogy sok hétköznapi használati tárgy, sokkal-sokkal koszosabb mint egy nyilvános wc.
Köszönöm mindenkinek!
Valószínűleg az én "parám" is ez, mert én az otthonin kívül kb. sehol nem ülök rá. De a Dm-es papírülőkét feltétlenül megnézem majd. És az nem csúszik el, mert akkor ugyanott tartunk?
Én sajnos voltam olyan helyen. Mégpedig az SZTK-ban. Igazából be kellene záratni azt a helyet, tuti, hogy teljesen szabálytalanul üzemel. A WC-ben nincs víz! Tehát van egy mosdó, amin csap sincs, kezet mosni így egyáltalán nem lehet. A WC-k ajtaján nincs kilincs, és nincs WC deszka sem, tehát a papírülőkét sem tudtam volna mire feltenni... :o(((
A domestos és egyéb hipós cuccokra meg sajnos allergiás vagyok, viszket és duplájára dagad a kezem pár perc alatt, ha csak hozzá érek, szóval sajnos letörölni nem tudom. Ha meg papírral törlöm le, az nem ér semmit szerintem...
Ha nem tűnik nagyon gázosnak a wc, akkor wc papírral letakarom, mielőtt ráültetem. Ha nagyon gázos, akkor föléemelem és úgy pisil, h közben tartom.
Szerintem próbálkozzatok ezekkel. Ha nagyon nem jön be, akkor tarts magadnál eldobható bilit vagy pelust, amibe pisilhet. Más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!