Hogyan pisiltetitek nyilvános vécén a kislányotokat?
Figyelt kérdés
Konkrét tippekre lennék kíváncsi.Ráállítod? Felemeled? Hogy ne érjen hozzá a gyerek semmihez, de a pisi is a vécében landoljon...2010. jún. 3. 08:42
1/4 anonim válasza:
A gyereket felemelem úgy, hogy szemben állok vele, a combját megfogom, mintha guggolna és WC fölé tartom. Tehát nem ér sehol a WC-hez és bele is megy. (rállaitani már csak azért sem illik, mert az utánatok jövö nem biztos, hogy örül, ha még lábnyomok is vannak az ülökén, meg le is csúszhat.
2/4 anonim válasza:
karbafogom: egy gyűrűt alkotok a két karommal, abba lóg be a popsi, a karja és a térde a karom felett van. Úgy, lóbálósan, tudod. És fordítva fölétartom. A nagyobbal meg megtanítottam csak úgy odaguggolni, de mindig horduk magunkkal olyan papír eldobható wc ülőke-borítót, a dm-ből, és vész esetén megfelel az is.
3/4 anonim válasza:
Iszonyat nehéz, a legjobb az, ha ráállítod és megmondod neki,hogy ne erőből nyomja mert akkor nem marad a wc manónak semmi:D...
Amúgy én viszek magunkkal mindig mobil bilit,bemegyünk a nyilvánosba de arra ültetem:)
4/4 anonim válasza:
És az nem jó, ha a wc peremére végig wcpapírt teszel, és így ül rá a gyerek a wc-re?! Így sem ér hozzá semmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!