Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan pisiltetitek nyilvános...

Hogyan pisiltetitek nyilvános vécén a kislányotokat?

Figyelt kérdés
Konkrét tippekre lennék kíváncsi.Ráállítod? Felemeled? Hogy ne érjen hozzá a gyerek semmihez, de a pisi is a vécében landoljon...
2010. jún. 3. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
A gyereket felemelem úgy, hogy szemben állok vele, a combját megfogom, mintha guggolna és WC fölé tartom. Tehát nem ér sehol a WC-hez és bele is megy. (rállaitani már csak azért sem illik, mert az utánatok jövö nem biztos, hogy örül, ha még lábnyomok is vannak az ülökén, meg le is csúszhat.
2010. jún. 3. 08:57
 2/4 anonim ***** válasza:
karbafogom: egy gyűrűt alkotok a két karommal, abba lóg be a popsi, a karja és a térde a karom felett van. Úgy, lóbálósan, tudod. És fordítva fölétartom. A nagyobbal meg megtanítottam csak úgy odaguggolni, de mindig horduk magunkkal olyan papír eldobható wc ülőke-borítót, a dm-ből, és vész esetén megfelel az is.
2010. jún. 3. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Iszonyat nehéz, a legjobb az, ha ráállítod és megmondod neki,hogy ne erőből nyomja mert akkor nem marad a wc manónak semmi:D...

Amúgy én viszek magunkkal mindig mobil bilit,bemegyünk a nyilvánosba de arra ültetem:)

2010. jún. 3. 08:58
 4/4 anonim ***** válasza:
És az nem jó, ha a wc peremére végig wcpapírt teszel, és így ül rá a gyerek a wc-re?! Így sem ér hozzá semmihez.
2010. jún. 3. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!