Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Engednétek modellkedn...

Anyukák! Engednétek modellkedni a kislányotokat?

Figyelt kérdés

17 hónapos a lányunk.Eddig is sokan mondták,hogy különösen szép gyermek.Mosolyogva mindig megköszöntük a dicséretet.

Azonban a minap vásároltam vele egy nagyobb bevásárlóközpontban, és leszólított minket,egy csinos,kosztümös hölgy,hogy neki van egy gyermekmodell ügynöksége és hogy olyan szép a kislányunk,nincs e kedvünk megpróbálkozni vele.Adott egy névjegykártyát.

Felhívtuk őt és elmentünk egy fél órás beszélgetésre.

Elmondta,hogy reklámfilmek,filmet,katalógusok,magazinok stb.. fotózására kellene gondolni,ez lenne a feladat.

Ti mit tennétek?Belevágnátok?

Gondolkodási időt kértünk.Magunk se tudjuk,hogy döntsünk.

2014. jún. 20. 16:13
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
62%
NEM! Soha, semmilyen körülmények között, nem! Visszataszítónak találom az ilyen rendezvényeket.
2014. jún. 20. 16:16
 2/28 anonim ***** válasza:
68%
* a rendezvényeken olyan dolgokat értek, mint fotózás, pózolás, a gyerekből bazári majom gyártása. Hagyjátok békén azt a kislányt!
2014. jún. 20. 16:17
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Nem. Mások szerint is gyönyörű fiam van, büszke is vagyok rá nagyon, de eszembe sem jutna ennek kitenni.
2014. jún. 20. 16:17
 4/28 A kérdező kommentje:

Milyen rendezvényeket?Nem modellkedne!Nem kifutóra,nem szépségversenyre,nem sminkelik ki semmi ilyen!

Az ő természetes bája az amit kérnek.Kisruhát kap és reklámújságba fotózzák le,mint pl:Auschan reklámújságja.

Vagy mint a libero,vagy Lidl TV-s reklám vagy épp a Baba-Mama magazin stb..

2014. jún. 20. 16:20
 5/28 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk is egy meseszép arcú kislányunk van. Én is tépelődtem anno ezen, kitenni a kisbabát ilyen dolgoknak mint a fotózás, stb. Aztán belevágtunk, 4 hónapos volt ekkor. De nem bántuk meg így utólag. Már 4,5 éves a kislányunk, imádja!! Imád a középpontban lenni, nagyon cserfes barátságos kiscsaj, tudatában van a szépségének, de mégsem beképzelt, nagyon sok barátja van, fiúk-lányok egyaránt. Imád szerepelni és pózolni, szereti ha fotózzák. Ezen kívül nagyon széles látókörü már most, nagyon választékos a szóhasználata. Ha csak 1x is azt mondaná hogy nem akarja csinálni, kérdés sem lenne, többet nem vinném. De amíg szereti és még hasznára is válik a személyiségének, addig minden további nélkül. Szerintem nem kell félni tőle. Elmentek, kipróbáljátok, és ha nem tetszik kiszálltok. De ha tetszik akkor nagyon sokat nyerhet vele a kislányotok. Tehát, én azt mondom hajrá!
2014. jún. 20. 16:21
 6/28 Fenx válasza:
60%
Szerintem ez egy jó folog mind addig amíg nem a baba kárára történik. Annó velem is nyertek fotókiállítást a szüleim bár én utána soha nem modelkedtem v fotóztattam magam. Ezt majd a ti gyermeketek is eldönti h szeretne e ezzel foglalkozni v nem de amíg kicsi nyilván nektek kell meghozni a helyes döntést. Szerintem mindenképpen egy klassz dolog büszkék lehettek rá. Csak ne hagyjátok elfajulni smink habosbabos ruhák mű/pót dolgok. Én ezt javaslom és gratulálok a kis szépséghez
2014. jún. 20. 16:25
 7/28 anonim ***** válasza:
59%

Nem. Akármilyen gyönyörű gyerek is . Az egyik lányom nekem is modelkedett ,de akkor már 17 éves volt,értelmes ,okos gyerek,nagyjából kialakult értékrenddel.

Az,hogy egy gyereket csecsemő korától kezdve olyan közegbe hordjak,ahol megtanul pózolni és "tudatában van a szépségének,de mégsem beképzelt" ki van zárva.

Arról nem is beszélve,hogy etikátlan pénzt keresni egy olyan emberen,aki járni sem tud még!!!

Nagyon is jó dolog,ha egy fiatal érdeklődik esetleg ez irányba,pénzt is keres vele ,és jól érzi magát közben,persze a jóízlés keretein belül.

De ez tipikusan az a szakma,ami torzíthatja az emebr értékrendjét,önképét stb ,főleg egy gyereknél .Oké,nem 17 hónaposan ,de 6 évesen már aggódhatsz ilyeneken.

2014. jún. 20. 16:26
 8/28 anonim ***** válasza:
51%
Nem értelek. Felteszel egy kérdést és aztán azt, aki úgy tűnik nem veled ért egyet azt lepontozod. Aztán azt sem értem mit háborogsz. Te írtad, hogy modellkedni, aztán meg felháborodva közlöd, hogy ez nem modellkedés. Akkor mégis mi? Szerinted egy fotózáson nem fognak sminket tenni a kislányod arcára? Ne legyél már naiv. Nézd meg az általad említett újságokban a gyerekeket. Tisztán látszik a pirosító és társai. Viszont ha te már eldöntötted, hogy ezt akarod, akkor mi értelme volt feltenni a kérdést? Csináld, a te a gyereked, te vagy érte felelős.
2014. jún. 20. 16:29
 9/28 anonim ***** válasza:
61%
Valószínűleg le leszek pontozva, de mi belevágtunk a picurka babánkkal. Nem csak mert szépnek látjuk, hiszen mindenki a saját gyerekét látja a legszebbnek és ez így van jól, hanem mert hihetetlenül interaktív, imádja a társaságot, sokat kell vele társaságba menni, hogy ne unatkozzon. Minden kényszer nélkül csináltattunk egy portfóliót és nagyon élvezte a fotózást, regisztráltuk egy ügynökséghez, és kapott is munkát nem sokkal később. Egy filmben szerepelt. Nagyon élvezte a forgatást, a sok embert. Szóval ez is gyerekfüggő, ha te úgy látod élvezi a gyerek, akkor miért ne, ha nem élvezi, akkor semmit nem szabad erőltetni. Ha amúgy is akartok róla fotósorozatot mostanában akkor csináltassatok egy portfóliót és azon a fotózáson látni fogjátok, hogy ez neki buli-e vagy szenvedés. Azért ez nem olyan mint egy gyerekszépségverseny, amit mélyen elítélek én is.
2014. jún. 20. 16:29
 10/28 anonim ***** válasza:
44%

Szinte minden kisbaba meseszép. A két szülő dönt erről, a gyerek jóhogy élvezi, ha ebbe nő fel. Neki majd 6-8-10 évesen fog leesni, hogy tulajdonképpen mi is folyik körülötte. Aki ebben nő fel, ez lesz neki természetes.

Lehet, hogy pár éves koráig még nem kérik, hogy sminkelni kéne, meg extra frizura meg ilyenek, de 4-6 éves korától majd- ha még elég szép lesz számukra- akkor majd jönnek a sminkkel meg a frizurával. Nem hiszem, hogy ezek a dolgok jót tennének neki.

Ez az egyfolytában felkapott életmód, pörgés, állandó középpontban lét, előbb utóbb rosszul sül el. Hatalmas teher ám ez. Nem tudja feldolgozni. Én tuti nem vágnék bele.

2014. jún. 20. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!