Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Csúnya a kislányom! Hogy...

Csúnya a kislányom! Hogy lehet ezt elfogadni?

Figyelt kérdés

Imádom öt! Ö a mindenem! Nem tervezett baba, de attól még örömmel vártuk. Viszont teljesen az apja fèrfias vonásait örökölte. 21 hónapos most. 2 cm rövid tüsi haja van,születése óta ilyen, nem sokat nött ,eröteljes, markàns férfias arca. Van fülbevalója, és igyekszem öt szoknyás ruhákba öltöztetni, de valahogy nem is àll olyan jól rajta. A férjem sem egy jóképü macsó, de nem ez külső alapján választottam öt.

Reméltem, hogy az én génjeimet örökli. Hosszú szőke, egyenes hajam, kèk szemem van.

Annyira irigylem a többi anyukát, akinek szép kislánya van, coffos, fonott hajjal, tündèri arccal. Rossz anyának érzem emiatt magam, hogy nehezen tudom ezt elfogadni.

Szerintetek fog ez majd változni? Volt esetleg más is igy?

2014. jún. 11. 14:26
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
51%
az enyém szép :)
2014. jún. 12. 09:19
 52/56 ivilicious ***** válasza:
100%

[link]

Csak írd be a google-be, hogy " puberty you're doing it right " :)

2014. jún. 12. 13:08
 53/56 anonim ***** válasza:

Az sem biztos, hogy apja vonásai lesznek a dominánsak. :) Az öcsém most 16 éves lánya, kb 2 éve hasonlít rá. Az öcsém átlagos, a lánya gyönyörű. Néztem a babakori fotóit és nem volt túl szép kislány, kb 5 éves koráig. Öcsém meg nagyon szép kisfiú volt 12-13 éves koráig.

Velem is baj van. :( Jót tenne nekem egy jó pszihológus, bár sokat segített a Gyökösi : Magunknak magunkról című könyv, amit huszonévesen olvastam. Az anyámnak nem oltam szép, kb 9 éves koromtól, miután szemüveges lettem:(. Szeretett ő, mindent megtett értem, de4 amikor mérges volt, előjött az olyan vagy, mint a J. nagymamád (apai nagyanya). Jeles tanuló voltam és szerettem az iskolát, majd pedagógus lettem. Hogy jön ez ide?! Úgy, hogy az iskolában volt sikerélményem. Huszonévesen döbbentem rá, hogy nagyon szép vonásaim vannak, csak valahogy a harmónia hiányzik, az öszkép nem túl jó :(. Ámulva döbbentem rá, hogy milyen szép kisgyerek voltam. Aztán később hallottam is nagybácsiktól...Harmincas éveimre épült fel bennem a csinos nő. ..Akinek tele a szeretet tankja, az harmóniát áraszt és vonzó...Nekem időről időre meg kell küzdenem önmagamért magammal és önmagammal a gyerekemért...Kedves kérdező, gyanítom Nálad is van valami hasonló. Becézgesd, dédelgesd, lásd meg és erősísd azt ami igazán jó és szép; neveld harmónikussá, mert a többit jön magától. És ha nem változna is világszép tündérkisasszonnyá a lányod, lehet nagyon boldog ember és nagyon szeretett nő...és kell ennél több?!

2014. jún. 12. 21:45
 54/56 ivilicious ***** válasza:
Kiskoromban én is tiszta apa voltam, most pedig egyre jobban hasonlítok anyára...az arcvonásaim
2014. jún. 13. 14:07
 55/56 anonim ***** válasza:

Az én lányomtól is vannak szebbek,van szemem.

Nem öltöztetem kislányos ruhába mert egyszerüen furán néz ki benne,ő a vagányabb szerkóban néz ki jól és igazándiból ez passzol a személyiségéhez.nem egy törékeny hercegnő tipus.

Lásd meg benne a szépet,mert biztos van benne valami ami tetszik.

2014. jún. 17. 08:17
 56/56 anonim ***** válasza:
van egy ismerősöm, aki nem volt az a tipikus szép kisbaba meg kislány, és nagyobb korában meg mégkevésbé volt szépnek mondható. most, 22 évesen viszont szerintem ő a legszebb ember a világon, azok az arcvonások, amik kicsi korban előnytelen voltak, felnőttkorban teljesen másként jönnek ki.
2014. júl. 22. 07:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!