Csúnya a kislányom! Hogy lehet ezt elfogadni?
Imádom öt! Ö a mindenem! Nem tervezett baba, de attól még örömmel vártuk. Viszont teljesen az apja fèrfias vonásait örökölte. 21 hónapos most. 2 cm rövid tüsi haja van,születése óta ilyen, nem sokat nött ,eröteljes, markàns férfias arca. Van fülbevalója, és igyekszem öt szoknyás ruhákba öltöztetni, de valahogy nem is àll olyan jól rajta. A férjem sem egy jóképü macsó, de nem ez külső alapján választottam öt.
Reméltem, hogy az én génjeimet örökli. Hosszú szőke, egyenes hajam, kèk szemem van.
Annyira irigylem a többi anyukát, akinek szép kislánya van, coffos, fonott hajjal, tündèri arccal. Rossz anyának érzem emiatt magam, hogy nehezen tudom ezt elfogadni.
Szerintetek fog ez majd változni? Volt esetleg más is igy?
Most komoly?
Tőlem aztán kapafoga és szétálló füle is lehetne a lányomnak, akkor sem nevezném csúnyának.
Vak nem vagyok, látnám, hogy nem szép, de mivel a sajátom lenne, meglátnám benne a szépséget.
Amúgy meg önmagához képest még sokat változhat.
Most próbáltam komolyan válaszolni, de nagyon remélem, hogy a kérdésed nem komoly.
Ne irigyelj senkit, csak légy boldog vele! Szeresd, imádd, és örülj neki.
Még rengeteget változhat is. Egyébként meg a szépség egy nagyon relatív dolog, és nem függ tőle a boldogság.
Ráadásul egészséges, és ez a lényeg!
Egy kevésbé szép baba is tud csuda édes lenni!
Nekem az unokahúgom tiszta apja. Erős, fiús vonásai vannak, és még most is kevés haja van 2,5 évesen.
Én viszont imádom. A kis lelke annyira édes, hogy minden nap meglátom benne a szépet.
És tehet róla szegény, hogy így született?!
Egészséges, nem? Ez a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!