14 hónapos kislányom nem akarja elfogadni a tejcsit, kakaót. Mit adjak neki este vacsira?
Ne erőltesd. Vannak tejpépek, azt esetleg elfogadja.
A tej, kakaó szerintem még korai
Az én lányom sem issza meg sem a tápszert, sema tejet, semmit, mostanában még a pépet sem. 11 hónapig szopott, lehet azért. A doki azt mondta, h ne erőltessem, ha megeszik minden mást, nem baj, ha nem iszik tejet. Minden nap megkinálom, iszik a kakóból pár kortyot, de több nem kell neki.
Ő kenyeret, parizert vacsizik, vagy ami ami az ebéd volt.
A legújabb kutatások szerint a tejet minden 1000. ember tudja megemészteni, és a korábbi óriási kampányok ellenére egyáltalán nem egészséges.
Én könnyű helyzetben vagyok, a 17 hónaposom még 5-6 alkalommal szopizik, emellett 3-szor eszik mást. Estére bébiételt adok neki, gyümölcsöt gabonával. Ez a gabona miatt valamennyire el is telíti. Tej helyett a vegák (mi nem vagyunk azok) rizsitalt adnak a kicsiknek, az alapvetően édesebb, mint a tej. Esetleg hátha tetszene a leányzónak. DM-ben azt hiszem 300 Ft körül van egy literes doboz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!