Csúnya a kislányom! Hogy lehet ezt elfogadni?
Imádom öt! Ö a mindenem! Nem tervezett baba, de attól még örömmel vártuk. Viszont teljesen az apja fèrfias vonásait örökölte. 21 hónapos most. 2 cm rövid tüsi haja van,születése óta ilyen, nem sokat nött ,eröteljes, markàns férfias arca. Van fülbevalója, és igyekszem öt szoknyás ruhákba öltöztetni, de valahogy nem is àll olyan jól rajta. A férjem sem egy jóképü macsó, de nem ez külső alapján választottam öt.
Reméltem, hogy az én génjeimet örökli. Hosszú szőke, egyenes hajam, kèk szemem van.
Annyira irigylem a többi anyukát, akinek szép kislánya van, coffos, fonott hajjal, tündèri arccal. Rossz anyának érzem emiatt magam, hogy nehezen tudom ezt elfogadni.
Szerintetek fog ez majd változni? Volt esetleg más is igy?
Senki nem írta, hogy a kérdező összezárta a szemhéját és nem lát.
Csak talán a saját gyerekemet nem fogom direktbe lecsúnyázni, lehülyézni és mondjuk leidiótázni. Lehet ezt szebben és jobban is megfogalmazni.
Amúgy nem értem. A gyerek kinézete miatt nem tudod őt elfogadni? Gáz. Szerintem.
Nem kell a legszebbnek látni őt, szerintem más is ismeri a gyereke hibáit, de hogy emiatt ne fogadjam el őt...hát...
Szégyelld magad! :( Ennél szomorúbb kérdést régen olvastam! Beteg egy világot élünk! :( Minek erőlteted a fülbevalót és a szoknyát? Ha nem áll jól neki, menjen nadrágban és kész! Mutatok valamit, gondolkozz el rajta, hogy mit jelent szeretni és elfogadni valakit!
Mint irtam imadom ot, attol, hogy nem o a legszebb gyerek!!!!
De az is borzaszto, hogy sokszor fiunak nezik! Vagy a kollegak azon csamcsognak, hogy milyen kis csunyacska.
Szerintem nem en vagyok, az egyetlen anyuka, aki a terhessege alatt arrol almodozik, hogy milyen szep es egeszseges kislanya lesz. Fonja majd a hajat stb...
Egyszeruen csalodott vagyok, ennyi! :(
"Egyszeruen csalodott vagyok, ennyi! :("
Akkor add nekünk! Mi elfogadjuk, holnap jöhet! Nekünk jó lesz csúnyácskán is! Komolyan! Ne foglalkozz vele, a következő majd szebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!