20 hónapos gyerekkel barlangtúrán volt valaki? Kivitelezhető?
Elmentünk és szuper volt!!! :D Kedves 6. válaszoló! Köszönöm a segítséged, számomra a tied volt a leghasznosabb! Mindegyik válaszod zöld kezet kapot, hogy kompenzáljam a téged ért negatív kritikát!
A többieknek: ha már négyesben indulunk el kirándulni, biztos, hogy nem fogom egyik gyereket sem kihagyni, tehát az nem opció, hogy fele bent, felel kint. Vagy együtt megyünk, vagy sehogy. Ha azt mondták volna, hogy nem lehet a kicsit bevinni, vagy nagyon veszélyes, akkor inkább máshova megyünk, a lényeg, hogy együtt legyünk! :) Azt írták a barlangról, hogy kiépített betonút van világítással, a túra pedig 1 km, kb. 1 óra hossza. Nem egy bújkálós, csúszós-mászós, órákig tartó barlangászásra készültem, csak egy kis könnyed sétára.
Élménybeszámoló: a pénztárnál a hölgy mondta, hogy babakocsit is szokott ajánlani, ha két felnőtt van, mert a lépcsőkön lehet emelgetni, de a kenguru, hordozó kényelmesebb. Még jó, hogy kendőt vittünk, mert azért babakocsival szerintem elég húzós lett volna, elég sok a lépcső! :) Nagyon hideg volt, de jól felöltöztünk, meleg naci, pulcsi, plusz mellény a gyerekeknek. A kicsi sapit is kapott. A kicsink annyira élvezte, hogy azért kellett folyamatosan ölbe venni, nehogy elszaladjon! Szerintem jobban tetszett neki mint a nagynak! :) Végig kommentálta a látottakat, folyamatosan fülig ért a szája. A koncertteremben a zene és a fényjáték a legjobb rész volt, a nagy tátott szájjal bámulta, a kicsi pedig a fényeket nézte, hogy "eltűnt", "megint eltűnt". Mondjuk nekem egy percig nem fordult meg a fejemben, hogy a kicsi megijedne, vagy sírna, de mindenki maga ismeri a csemetéjét. Én örülök, hogy elmentünk, nagyon jól érezte magát mindenki és nagyon tetszett nekünk! Csak ajánlani tudom másnak is! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!