20 hónapos gyerekkel barlangtúrán volt valaki? Kivitelezhető?
Persze! Hordozókendő, vagy séta, mert vannak szűk járatok.
Vinni kell hosszú nadrágot, meleg kardigánt, mellényt, sapkát.
Nagyon hideg van a barlangban.
Lassan mentek, van egy idegenbezető aki mesél a csepkő formákról, kialakulásáról....
Az egy dolog, hogy járda van, de sötét és valamennyire csúszós a víztől. Plusz denevérek. ;)
Fix, hogy csak a 6 évest vinném be.
Basszus. Kedves válaszolók, ti meddig ültök otthon a gyerekeitekkel. Vagy persze ti csak ringatóba mentek, meg babaúszásra. Mi a fene baja lenne a gyereknek a barlangban, és ugyan miért üvöltené végig. egy 20 hónapos már megérti mit mondanak neki. Simán el lehet bolondítani, meg mesélni neki. Egy gyönyörű földalatti világot fog látni egy gyönyörűen kiépített barlangban, vagy legfeljebb bebújik az anyukája vagy apukája ölébe, és onnan fog nézelődni. Nem áll meg az élet ha a gyerek nem a megszokott kis világában lesz. Könyörgöm majdnem két éves.
Kérdező, én mondtam tegnap hogy menjetek nyugodtan. Természetesen te ismered a gyereked, de a saját tapasztalataim alapján semmi oka nem lesz végigüvölteni az utat. Rágcsát, innivalót tudtok bevinni, végszükség esetén oda tudod adni. A nagynak meg mindenképp nagyon jó élmény. De nekem a kicsi is élvezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!