Gyermeketek hány éves koráig használtátok a babakocsit?

Lányom 1,5 éves lehetett,mikor jobb bulinak tartotta,hogy jobb tolni,mint ülni benne. Sokszor csak dísznek vittem a kocsit,pedig 2-2,5 km séta volt az út le a boltig.Ugyanennyi vissza.
20 hónapos korában született az öccse és onnantól végleg elhagytuk. Fiam 2,5 éves és kb 2 hónapja nem használjuk a babakocsit. Azért ilyen "sokáig" mert az oviig az út 1 óra,vele gyalog meg 2 és így gyorsabbnak véltem az utat és általában akkor is aludt. Na meg a rossz idő miatt.Nem kellett esőkabi+csizma és esernyő,volt esővédő a kocsin :)

kb 2,5 éves koráig
vettünk egy ernyőre csukható babakocsit,ami elfér a kocsinkba,és ha szükség volt akkor elővettük.
főleg a nyaraláskor használtuk többet.
szerintem egyáltalán nem ciki,ha még használjátok! sokkal egyszerűbb berakni a kocsiba,mint cipelni amikor elfárad.föleg hogyha amúgy is tele vagy cucokkal
Megnyugodtam, hogy làtom akik kiràndulni mennek vagy egész napos jövés menés, vásárlás, bizony más is használja mèg.Nyilvàn attól is függ ki merre lakik, város- falu és mennyire nyüzsög.
Köszönöm szèpen a válaszokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!