Gyermeketek hány éves koráig használtátok a babakocsit?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 13:17
1/14 anonim válasza:
17 hónapos koráig használtuk, azóta motorral közlekedik. Hosszabb távra autóval együnk.
2/14 anonim válasza:
2 éves 2 hónapos. Még használjuk és még fogjuk is egy ideig. Szépen elüldögél benne és így jobban haladunk, ha hosszabb útra megyünk, vagy több helyre vásárolni.
3/14 anonim válasza:
még nem volt 1 éves,mikor elhagytuk. 11 hónaposan kapott szülőkaros triciklit,azóta azzal közlekedünk. igaz mi csak faluban járkálunk. ha messzebb megyünk,akkor csak autóval.
4/14 anonim válasza:
10-12 hós koráig, de addig sem nagyon. Utálok gyalogolni, így amint tehettem bicóba ültettem és mentünk. Onnantól nem kellett a babakocsi.
5/14 anonim válasza:
19 hónaposan mi még használjuk, és szerintem elég sokáig fogjuk is. Rengeteget megyünk gyalog, játszóterezéssel, bevásárlásokkal nem tud még ennyit menni kocsi nélkül.
6/14 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdezem mert sokszor egész napos programunk van és a férjem mindig azt mondja, hogy a babakocsit nem visszük.Autóval megyünk, szerintem meg elfèr benne.Mert szerinte ciki beleültetni egy 2 éves gyereket akinek jó a lába.Nekem meg a sérvemmel nincs kedvem felváltva cipelni ha elfàradt.Pl: ha elmegyünk az állatkertbe az reggel 9-17 óráig is eltarthat.Nem rohan az ember és nyilván elfárad, akkor jó szolgálatot tesz a babakocsi amiben akár el is aludhat.Ha a jàtszóra megyünk akkor a kismotor rendben van, oda én sem viszek babakocsit.
2014. jún. 3. 13:30
7/14 anonim válasza:
Mi a kisfiam 3,5 éves koráig. Ciki vagy nem, de praktikus volt. Lusta volt és folyton veszekedtünk: vegyél fel-nem, gyere a lábadon. Így nyugi volt, kényelem volt. Mikor elfáradt, beletettem. Aztán már majdnem 4 éves volt, mikor közölte, hogy ő már nagy, és nem kell neki a babakocsi, odaadhatjuk a barátnőm kisbabájának. Néha pár méterre még mindig ölbe kéredzkedik, de már képes egész sokat gyalogolni, magától, nem vita árán.
8/14 anonim válasza:
2,5 éves volt, mikor eladtam a babakocsit. Akkor már nagyon ritkán használtuk, faluban lakunk, itt futóbiciklivel, vagy gyalog jött, ha siettünk, akkor a én tekertem biciklivel, a fiam pedig az ülésben. Viszont kirándulásokkor nagyon jól jött, ilyenkor mi is mindig egész napra megyünk, és tavaly nyáron még abszolút nem bírta a fiam délutáni alvás nélkül. Így nagyon jól jött a babakocsi, ő szunyókált, mi meg kikapcsolódtunk a nagyobbal. A fiam amúgy kétszer eljátszotta velem, hogy elaludt séta (szó szerint gyaloglás) közben (egyszer még kicsi volt, kb másfél éves, másodjára pedig 3 körül, mert nem akart délután aludni és este 6-kor séta közben kidőlt.) Szerencsére egyik alkalommal sem voltunk túl messze a házunktól, így is nagy élmény volt cipelni. Nem örültem volna annyira, ha ez kirándulás közben történik. :))
9/14 anonim válasza:
2 éves és kb 2 hónapja egyáltalán nem használtuk. Bent van a kocsiban, helyet nem foglal, ha nagyon kellene elő tudnánk venni. Nyár végén nyaralni is be akarom majd csomagolni, hátha szükség lehet rá. Szerintem használjátok addig, amíg nektek kényelmes.
10/14 anonim válasza:
Kisfiam 2éves 4hónapos volt amikor elhagytuk a babakocsit, kislányom kb másfél éves koráig babakocsizott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!