Amikor gyermeketek baba volt, használtatok valami módszert (suttogó. ) a nappali rövid alvások megnyújtására? Akinek volt ilyen jellegű problémája persze.30percekből legyen 60-90perc.
Miért szeretnéd hogy órákat aludjon?!
Nem minden baba alszik napi 2*2 órát, s minél nagyobb, annál kevesebb az alvás igénye napközben.
Nekem fiam délelőtt, délután alszik fel fel órát, 7 hónapos.
Kedves Első!
Gondolom azért szeretné a Kérdező ha többet aludna a babája mert valószínű hogy látja rajta hogy nem elég neki annyi rövidke kis alvás!Nemhiába fordult ide tanácsért!
Kedves Kérdező!
A babáknak alvásciklusaik vannak,az első 20-30 perc az éberebb alvásszakas utánna jön a mélyebb!Ergo az a kis rövidke alvás nem a legpihentetőbb!
Nállunk a Sedatif Pc homeós bogyó hozta meg a változást!
Sedatif pc homeo? Ez mi? bocsánat, nem ismerem.
amúgy éjszaka jól alszik, de nappal nagyon sokszor alszik 30 perceket. és ha ezt összeadom, akkor megvan a nappali alvásigénye, csak nem tudja ezt egyben lehúzni, ha értitek.
Nekem mindkét gyermekem így aludt, a demo verzió után ( kb 2-3. héttől), annyi különbséggel, hogy lányom össz 3 alkalommal aludt babakocsiban.
Ez a rövid alvás sztem életkori sajátosság, nálunk is 20 perceket aludtak, majd 45-t aztán 1,5 órát.
Lányomnál már amikor hallottam mocorogni bementem hozzá simiztem és visszaaludt, persze ez a másdiknál (ha kicsi a korküli) nem mindig kivitelezhető..
Mi használtuk a suttógot, inkább ötleteket merítettünk, nem kőbe vésve. Bebugyoláltam őket, karban elringattam-simogattam, majd félálomban irány az ágy, és alvásig simi. Az első pár hétben a saját hadonászásukra ébredtek fel gyakran,erre nagyon jo a bebugyolálás, 5-6 hetes koruktól hason aludtak.
Nem írad mekkora a kicsi egy újszülöttnek nem adnék homeot még.
a suttogó egy szemét.
Az én babám sem alszik napközben lefektetve 20 percnél többet,de a hátamon hordozva simán szunyál másfél órát.
Hintában altatom napközben, s az ameddig hintáztatja, addig alszik.
Olyan érzés lehet neki, mintha Babakocsiban tolnám.
Ilyenünk van, nagyon jó!
jajj tényleg nem írtam, bocsánat, 3 hónapos lesz a babukám.
a suttogót én szeretem, nekem segített az első lányomnál, bár ő egy angyal volt, nem sokat kellett vele "foglalkozni", de a napirendet a suttogóból vettem és sikerült összehozni egy nagyon jó alvó kislánykát.
de ez már régen volt, most valahogy ügyetlenebbnek érzem magam, mintha most lennék első babás anyuka
:(
szóval életkori sajátosság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!