2 éves kislányom, pár hét és itt a kistesó. Az esti rutint hogyan csináljam? Bővebben lent.
Barátnőm saját bevallása szerint elszúrta, mert a kicsihez igazította a nagy estéit is. Így a most 3 éves is fürdik 6-fél 7-kor, aztán fekvés időben. De mondta, hogy ez nem jó, főleg most, hogy jó idő van. Nem tudnak kint lenni a játszón, mert menni kell időben fürdeni. A kicsi most lesz 1 éves, most próbálják átszoktatni, hogy a nagynak is jó legyen.
Nála is az volt egyébként a magyarázat, hogy sokat van egyedül, így egyszerre letudja a fürdést meg mindent.
Szia!
2,5 év korkülönbség van a fiaim között!
Én is sokat voltam este velük Apa beosztása miatt!
Ami nekem nagy segítség volt az a pihenőszék és egy pelenkázó a fürdőszobába!!
Na szóval úgy indult mikor még nagyon pici volt a kicsi hogy bevonultunk mind3-an a fürdőbe ,kádállvánnyon a babkád és megfürdettük a babót, a nagytesó fellépőn állt mellettem és ő is locsolta a kicsire a vízet!Ki a kicsit ,törölköző,felöltöztet majd betettem a pihiszékbe és megeresztettem a nagykádba a nagynak a vízet(ha a kistesó még bírta akkor gyors beugrottam a nagy mellé én is és lefürödtem)Nagy törölközése,öltöztetése(persze előre bekészítve pizsi,bugyi,törölközö)
Majd indítottam mesét a nagynak,közben mellette megszoptattam a kicsit!Büfi,kis ringatás és a kicsit letettem aludni(hála nem sokat kellett ringatni)majd a nagytesónak esti meseolvasás és aludt ő is!
Fél 7-7 fele kezdtük a fürdetést fél9-9re aludt el a nagy addigra lett csendes a ház!
utolsó vagyok!
Itt egy korábbi kérdés,4-es és 10-es válaszoló voltam!Találhatsz még benne pár hasznos tippet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!