Hogy csináljam hogy a kislányom ne kérje a kakaóját, ha azon kívül semmit nem fogad el? Mit adjak helyette, tápszert már rég nem eszik, nincs is itthon! Mit adjak neki egész nap enni, ha semmi nem kell neki?
21hónapos kislányom napok óta nem eszik rendesen,de 2napja szinte semmit csak kakaót. Tegnap hányt 2x,de beteg nem volt,és láza sem volt.
Ma elmentünk a dokihoz,és azt mondta nem baj ha nem eszik,nem kell erőltetni,csak sok folyadékot igyon! Próbáljak neki levest,zöldséget,csirkehusit adni. De hogy csináljam? Tömjem meg a gyereket? Nem tudom mi lesz ha még napokig ezt fogja csinálni?!
Viszont a kakaót/tejet megtiltotta a doki hogy adjak,én meg örültem hogy legalább azt elfogadja!
De logikus ha tejet nem, akkor az összes tejalapú is az, kezdve a tápszerekkel és befejezve a babatejekkel.
Egyébként miket írtál az egyik sem igazán jó. 100%-os gyümölcslé kell, legjobb az alma, valami jó minőségű ásványvíz. ha ebből kiskanalanként vagy fecskendőből adsz neki, tuti nem fog kiszáradni.
És ropit mellé, mert az sós. Aztán fokozatosan keksz, zöldségek-répa, banán, leves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!