Hogyan csináljam meg a kislányom boszorkány kalapját, hogy ne essen be?
Azt nem tudom, hogy ezt hogyan tudnád helyrehozni, de leírom, én milyet csináltam pár évvel ezelőtt: egy fekete kartonból egyszerűen tekertem egy süveget, azaz egy kúpot. Ennek az alját sniccerrel egyenletesre vágtam, majd szintén fekete kartonból készítettem hozzá peremet a következő módon: kivágtam egy kör alakzatot, aminek a négy pontjához (ha egy óra számlapjaként képzeljük el a kört, akkor 3,6,9 és 12 óránál) hozzáragasztottam egy fekete papírcsík egyik végét, a másik végét pedig a süveg belsejébe rögzítettem. Az egész perem csupán azért kellett, mert magának a süvegnek kicsi lett az átmérője, így lecsúszott a fejéről. A peremhez (3 és 9 óránál) egy gumi 2 végét rögzítettem, ami az áll alatt megy el, így könnyen a fején maradt. A süveget ráragasztott alufólia csillagokkal díszítettem és a csúcsára is tettem lelógó alufólia csíkokat.
Most látom, mennyivel bonyolultabb volt leírni, mint elkészíteni :D. Tényleg piszok egyszerű volt.
Elsőnek. Biztos kicsit bonyolultabb leírni, mint ahogy szóban elmondanám, vagy akár megmutatnám. De azért köszi a drót ötletet.
Másodiknak. Tényleg érdekes, hogy leírva mennyivel nehezebb úgy megfogalmazni, hogy érthető legyen és tényleg egyszerűnek tűnjön. :) De amúgy te tök jól leírtad. Köszönöm a válaszod.
Várok még ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!