Nyáron (júl. ) lesz 3 éves a kisfiam. Nem tudom. Hogy maradjon bölcsiben, vagy menjen oviba?
Kislányom is júliusi, tavaly szeptemberbe kezdte az ovit, alig 3 évesen. Ő nem járt bölcsibe, így nem is volt más lehetőség.
Bölcsibe mit mondtak? Én inkább oviba íratnám, de nem késtél még le róla?
Ha szobatiszta, akkor mehet már oviba.
A fiam még 3 éves sem volt, ő szeptember végén született, tehát akkor töltötte csak a 3 évet, de szeptember elején kezdte az ovit. Ő nem is volt bölcsis, mivel nálunk nincs bölcsi.
És hamar beilleszkedett, jól ment és megy neki az ovi.
Miért akarnád, hogy bölcsibe maradjon? 3 évesen már megérnek a gyerekek az ovira.
Nálatok nincs ovis minicsoport?
Lányom még nem volt 3 éves, amikor elkezdte az ovit, ő minicsoportba került.
Előtte bölcsis volt, de ott olyan picikék vannak, hogy már nem akartam oda íratni.
Ovi inkább.
Lányom tavaly júniusban volt 3, vegyes csopiba került 10 kiscsopis, és 15 nagy, akik évvesztesek vagy vissszatartottak voltak.
Jól tettem, hogy oviban ment. Mondjuk lányom visszafejlődött kissé, mert a nagyok agyon kényeztették őket, de hiába van több gyerek, valahogy sokkal személyesebb és szimpi nekünk az ovi. Lányom minden reggel azzal kel fel, hogy anya ma ugye megyünk oviba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!