Kisfiam bölcsis, okt-ben tölti a 3. életévét, tehát okt-től mehet oviba. Kérhetem, hogy maradjon egy évet még a bölcsiben, vagy sem?
Sétáj be az óvodába és kérdezd meg, mi a szabály, és mi a gyakorlat a bölcsisek átvételéről. Településenként változó önkormányzati rendelkezések lehetnek érvényben, úgyhogy pontosan csak ők tudják megmondani neked, mi innen nem.
nálunk pl úgy volt, hogy a lányom szept 14.-ei, én is kértem ,hogy még egy évet maradjon bölcsiben, de nem lehetett. Ebben a városban minden bölcsist, aki azévdecember 31-ig betölti a 3 évet és szobatiszta, AUTOMATIKUSAN átraknak az oviba, és a szülőnek ebbe semmi beleszólása nincs. Legfeljebb megpróbálhat kamuzni, hogy még nem szobatiszta, de mivel a bölcsivezetők az átvételre szánt gyerekek kartonjával mennek konzultációra az óvodavezetőhöz, hát elég kicsit az esély, hogy az ovi benyeli, miszerint " a bölcsiben már szobatiszta, de amúgy nem".
Ha van orvos aki ad egy kamu igazolást az alkalmatlanságról akkor nyert ügyed van ,vagy ha tényleg nem lesz szobatiszta a fiad az átvételig. Amúgy az önkormányzati döntés értelmében irány az ovi...
off: megkérdezhetem miért szeretnéd a bölcsiben tartani?
nálunk minden érv az ovi mellett szól, mi azért küzdünk, hogy a szülinapja után mehessen oviba :)
bölcsiben 600Ft/nap a kaja, oviban 320Ft/nap
oviban moondókáznak, énekelnek, mesélnek, csoportos foglalkozások vannak, torna, tánc, műsorok, kézműveskednek.
bölcsiben ha jó idő van az udvaron "szabadfoglalkozás" van, ha rossz idő van akkor bent semmit tesznek és unatkoznak :S
úgy gondolom, hogy a mi bölcsink az gyermekmegörző :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!