Állásajánlatot kaptam,14 hónapos a kislányom. Rendben leszünk?
Tudom, hetente több hasonló kérdés kerül ki ide. Most én kerültem ebbe a helyzetbe. Azt hiszem, egy kis bátorításra van szükségem tőletek, de a ti történetek is biztosan segítene..
Szóval a sztori a következő:
Kislányom 14 hónapos, vidám, nyitott kislány. Szeptembertől kezdi a bölcsődét, ha minden igaz. Én a beszoktatást követően terveztem munkába állni a régi munkahelyemen. A munkarend egy nagyáruház nyitvatartásához igazodva 9-20:30, átlagban két nap munka, két nap szünet. A fizetés nem egy leányálom, a légkör a vezetés felsőbbrendűségérzése, irreális maximalizmusa miatt nem az igazi.
Tegnap kaptam egy állásajánlatot ugyanebben a munkakörben, hasonló munkarenddel, magasabb fizetésért, humánusabb környezetben, viszont a következő hónaptól lenne kezdés.
Én hezitáltam, akkor tudtam volna elképzelni ezt, amikor a kicsi beszokott a bölcsibe, októbertől mondjuk.
A férjem, családunk viszont támogatna abban is, hogy júniustól munkába álljak. A bölcsi kezdéséig a családdal közösen oldanánk meg a kislány felügyeletét, apukával, mamákkal, stb.
Olyan hirtelen jött ez a dolog, hogy el sem hiszem még. Jó csapatban dolgozhatnék, jó fizetést kapnék, megbecsülést.. Viszont akkora váltás lenne a kislány életében. Aggódom, nem tudom, mi lenne a helyes lépés.
Mit gondoltok?
Igen, nagyon jól elvolt mamával! Azóta is egymáshoz nőttek, nagyon szeretik egymást. Az ő kapcsolatuknak is jót tette. Lányomnak a mama egy kincs. (nekünk is)
A beszoktatás pedig jól sikerült, nem volt semmi gond! Hihetetlenül jól vette az akadályt a lányom.
Én tényleg csak azt tudom mondani, hogy minden jobb volt, mint hittem volna.
Még kicsi a gyerek, talán így még könnyebben alkalmazkodik.
:)
És a betegségek durván jönnek, ha elkezd közösségbe járni? Vagy nem törvényszerű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!