Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Állásajánlatot kaptam,14...

Állásajánlatot kaptam,14 hónapos a kislányom. Rendben leszünk?

Figyelt kérdés

Tudom, hetente több hasonló kérdés kerül ki ide. Most én kerültem ebbe a helyzetbe. Azt hiszem, egy kis bátorításra van szükségem tőletek, de a ti történetek is biztosan segítene..

Szóval a sztori a következő:

Kislányom 14 hónapos, vidám, nyitott kislány. Szeptembertől kezdi a bölcsődét, ha minden igaz. Én a beszoktatást követően terveztem munkába állni a régi munkahelyemen. A munkarend egy nagyáruház nyitvatartásához igazodva 9-20:30, átlagban két nap munka, két nap szünet. A fizetés nem egy leányálom, a légkör a vezetés felsőbbrendűségérzése, irreális maximalizmusa miatt nem az igazi.

Tegnap kaptam egy állásajánlatot ugyanebben a munkakörben, hasonló munkarenddel, magasabb fizetésért, humánusabb környezetben, viszont a következő hónaptól lenne kezdés.

Én hezitáltam, akkor tudtam volna elképzelni ezt, amikor a kicsi beszokott a bölcsibe, októbertől mondjuk.

A férjem, családunk viszont támogatna abban is, hogy júniustól munkába álljak. A bölcsi kezdéséig a családdal közösen oldanánk meg a kislány felügyeletét, apukával, mamákkal, stb.

Olyan hirtelen jött ez a dolog, hogy el sem hiszem még. Jó csapatban dolgozhatnék, jó fizetést kapnék, megbecsülést.. Viszont akkora váltás lenne a kislány életében. Aggódom, nem tudom, mi lenne a helyes lépés.

Mit gondoltok?

2014. máj. 16. 11:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon jól elvolt mamával! Azóta is egymáshoz nőttek, nagyon szeretik egymást. Az ő kapcsolatuknak is jót tette. Lányomnak a mama egy kincs. (nekünk is)

A beszoktatás pedig jól sikerült, nem volt semmi gond! Hihetetlenül jól vette az akadályt a lányom.

Én tényleg csak azt tudom mondani, hogy minden jobb volt, mint hittem volna.

Még kicsi a gyerek, talán így még könnyebben alkalmazkodik.

2014. máj. 16. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem rendben lesz,fiam 16 hónaposan kezdte a bölcsit munka miatt is,és imádta sosem volt semmi gond,tehát én nem aggódnék.
2014. máj. 16. 15:18
 13/14 A kérdező kommentje:

:)

És a betegségek durván jönnek, ha elkezd közösségbe járni? Vagy nem törvényszerű?

2014. máj. 16. 17:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Az enyém összesen 4szer volt beteg az egész év alatt :D és mind a 4szer 3nap alatt rendbe jött
2014. máj. 16. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!