Nagy a kislányom pocakja? (képpel)
Figyelt kérdés
2,5éves 91-92cm körül van, kb 13kg.
A kép 1órával ebéd után készült, de mindig ilyen a hasa.
Majd ha valakit érdekel, leírom miért kérdezem!
2014. máj. 9. 13:23
2/18 anonim válasza:
Kis jól lakott ovodás!! 😊 Szerintem semmi baja.
3/18 anonim válasza:
Elég nagynak tűnik. Az én kisfiamnak is elég pufók a hasa. Szval érdekel, miért kérded.
4/18 anonim válasza:
nagy!
érdemes lenni elvinni dopkihoz . vagy puffaszto dolgokat eszik
5/18 anonim válasza:
Egy kétévesnek már nem áll ennyire előre a hasa normál esetben. Olyan, mintha fel lenne puffadva.
6/18 anonim válasza:
Én is azt mondanám, hogy ez a poci tényleg nagyobb, mint kéne. A fiam másfél éves (ő is 13 kg, és kb. 86cm), elég gyakran fel van puffadva (ez megy születésétől sajnos) és még jól lakott, felpuffadt állapotában sincs közel sem ekkora.
8/18 anonim válasza:
Nekem is puffadtnak tűnik. Okozhatja akár étel-intolerancia vagy allergia is. Nem fájlalja? Nem híg a kaksi?
9/18 A kérdező kommentje:
A férjemmel lisztérzékenységre gondoltunk. Illetve ő ültette a bogarat a fülembe, mert hallotta a rádióban, hogy a lisztérzékenyeknek nagy a hasa. Úgyhogy most itt olvasgatok a neten mindenfélét. Egyébként a nagy hason kívül nincsen más tünete ami lisztérzékenységre utalna.
Jövőhéten viszem majd orvoshoz.
2014. máj. 9. 13:35
10/18 anonim válasza:
egyik ismerősünk gyereke is puffadt mindig,kb ilyen volt a hasa,róla kiderült hogy lisztérzékeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!