Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 éves kislányom paps mamást...

5 éves kislányom paps mamást játszik a babáival. Nálatok is volt, van ilyen?

Figyelt kérdés

Igaz csak csókoloznak a babák, meg lesz kisbabájuk is :)

Nálatok hogy történt ez?

2014. máj. 7. 10:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te, az én lányom szülni szokott, meg szoptatni :) Aztán akkor mi van, így leszünk, így lettünk, nincs ezzel semmi gond! Kis cukik :)
2014. máj. 7. 10:56
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem is azért írtam mert gond, csak kíváncsi vagyok hogy más gyerekek hogy játszák a papás mamást :)

Köszi a választ!

2014. máj. 7. 11:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

nekem fiam van és nem igen szeret babákkal játszani, de oviban a szerelme rávette, hogy játsszák azt, hogy szerelmesek és kisbabájuk lesz. így minden nap a 4,5 éves kislány terhes lesz a fiamtól, majd megszületik a baba aminek nagyon örülnek :D

szerintem ez teljesen rendben van, emlékszem én is papás-mamást játszottam mindig ovis koromban

2014. máj. 7. 11:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezt játszokottam annó. Söt én a kis barátnöimmel is, hol én hol ö volt az anyuka vagy apuka és volt gyerekünk, persze nem csókolóztunk csak eljátszottuk hogy megyünk sétálni ide oda fözünk a babának, pelenkázás stb.
2014. máj. 7. 11:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam 1,5 évesen kapott babakocsit, mert imádta a barátnőm kislányáét tologatni. De mit ér egy babakocsi baba nélkül? :) Így kapott bele egy igazán fiús babát is (zöld és narancssárga a ruhája). Úgy hívják, hogy Dezső!

Most 3,5 éves a kisfiam és a mai napig gondozza a babát, eteti, altatja, tolja a babakocsiban, viszi oviba. Most jön a tesó, úgyhogy még jobban előtérbe került Dezső, sokat foglalkozik vele. Mivel szinte csak kisfiúk vannak körülöttünk (uncsitesók, barátok gyerekei), így a papás mamás még nem került képbe, de ha lenne hozzá partnere egy kislány személyében, tuti játszaná már.

2014. máj. 7. 11:06
 6/7 A kérdező kommentje:

Édesek :)

köszi a válaszokat!

2014. máj. 7. 11:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze, ez szerintem teljesen normális gyerek viselkedés. Az én lányom is terhes szokott lenni, beteszi a párnát a pólója alá. De én is emlékszem, hogy csináltam ezt gyerekkoromban! Normális! :)
2014. máj. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!