5 éves kislányom paps mamást játszik a babáival. Nálatok is volt, van ilyen?
Igaz csak csókoloznak a babák, meg lesz kisbabájuk is :)
Nálatok hogy történt ez?
Nem is azért írtam mert gond, csak kíváncsi vagyok hogy más gyerekek hogy játszák a papás mamást :)
Köszi a választ!
nekem fiam van és nem igen szeret babákkal játszani, de oviban a szerelme rávette, hogy játsszák azt, hogy szerelmesek és kisbabájuk lesz. így minden nap a 4,5 éves kislány terhes lesz a fiamtól, majd megszületik a baba aminek nagyon örülnek :D
szerintem ez teljesen rendben van, emlékszem én is papás-mamást játszottam mindig ovis koromban
Kisfiam 1,5 évesen kapott babakocsit, mert imádta a barátnőm kislányáét tologatni. De mit ér egy babakocsi baba nélkül? :) Így kapott bele egy igazán fiús babát is (zöld és narancssárga a ruhája). Úgy hívják, hogy Dezső!
Most 3,5 éves a kisfiam és a mai napig gondozza a babát, eteti, altatja, tolja a babakocsiban, viszi oviba. Most jön a tesó, úgyhogy még jobban előtérbe került Dezső, sokat foglalkozik vele. Mivel szinte csak kisfiúk vannak körülöttünk (uncsitesók, barátok gyerekei), így a papás mamás még nem került képbe, de ha lenne hozzá partnere egy kislány személyében, tuti játszaná már.
Édesek :)
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!