Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nagy a kislányom pocakja?...

Nagy a kislányom pocakja? (képpel)

Figyelt kérdés

2,5éves 91-92cm körül van, kb 13kg.

A kép 1órával ebéd után készült, de mindig ilyen a hasa.

[link]

[link]

Majd ha valakit érdekel, leírom miért kérdezem!

2014. máj. 9. 13:23
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy elég sokat szokott enni! Remélem emiatt van, nem más miatt...
2014. máj. 9. 13:43
 12/18 A kérdező kommentje:
Megéri venni gyógyszertárban kapható tesztet?
2014. máj. 9. 14:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lisztérzékeny, nem értek hozzá. Csak leírom a mi lányunkat. Vékonyka, magas kislány és nagy a pocakja. Semmi baja, voltunk gasztrón, vérvételen, mindenhol, de nem emiatt, hanem mert nagyon vékony. Mindent rendben találtak. De reméltem, hogy így lesz, sejtettem is. Én is ilyen vagyok, voltam. Ha megiszok egy pohár vizet, már meglátszik a hasamon. :) Szóval el tudom képzelni, hogy semmi baja a lányodnak, csak ő ilyen, mindenesetre tuti utána járnék, ha gyanakodnék.
2014. máj. 9. 15:11
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, de a kérdező kislánya nem vékony, szerintem közepes alkat, még csak nem is tűnik ducinak, hogy emiatt lenne nagy a hasa. Szerintem megéri egy orvosi kivizsgálás, hogy megnyugodj.
2014. máj. 9. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Sokáig ekkora nagy hasa volt a fiamnak. Strandon egy kisfiú is odaszólt, hogy hú mekkora has. Így voltunk olyan 3,5 éves koráig, aztán jöttek egyéb tünetek, 4,5 éves korában kiderült tejcukorérzékeny. Azóta tartjuk a diétát, minden tünet megszűnt és a hasa is normál lett.
2014. máj. 9. 15:30
 16/18 anonim ***** válasza:
Bocs az offért: van erre valami teszt?
2014. máj. 11. 13:22
 17/18 A kérdező kommentje:
A parikában állítólag lehet kapni gyors tesztet.
2014. máj. 11. 17:00
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem elég nagy

érdemes kivizsgáltatni

2014. máj. 12. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!