Nyafizás ellene valaki tanácsot? A kislányom 5 éves és mindenért bőg!
Kovetkezetesen: amiert hiszti van, azt nem kapja meg.
Buntetes, nincs tevenezes, stb...
Hisztit meg elengedni a fuletek mellett. Tudom nehez, isonyu idegesito tud lenni, de muszaj.
Es ami meg nagyon fontos: kovetkezetesseg, es kozos allaspont a felesegeddel (ferjeddel) !
A fiam is ilyen volt, bár én már 3 éves kora után leállítottam.
Amikor elkezdett a nem szó hallatára ordítani, bevezettem a "hiszti sarokba" és mondtam neki, hogy ott kedvére hisztizhet. Szóljon ha befejezte, akkor kijöhet.
Ezt módszeresen így csináltam. Ment a sarokba a toporzékolás, amikor megnyugodott kijött. Sose kapta meg azt amiért ordíott.
Akkor lett vége, amikor egyszer mondtam neki hogy nem, ő rám nézett nagy kerek szemekkel, összekulcsolta a kezeit, és nagy léptekkel bement a sarokba. Amikor beért úgy elkezdett ordítani, mintha ölnék.
Nekem ezen annyira kellett röhögnöm, hogy nem tudtam visszafojtani. Az az utolsó emlékem a hiszti sarokról.
Köszönöm a válaszokat!
A lányommal következetesebb leszek ,büntetés nincs mese,játék ,biciklizés. Lehet hogy ez is kihat a gyerekre hogy a párom ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!