Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A kislányom most 3és féléves,...

A kislányom most 3és féléves, és jajjgat mindenért. Nektek is csinál ilyet a gyereketek?

Figyelt kérdés
Pl.Hajnalban felébred és :jajajaj pisilnem kell!Persze olyan hangosan,hogy ijedtemben kiugrok az ágyból,akkor ha rászólok valamiért akkor is jajajajaj nem akarom ne nézz rám anya!Gyakran olyan hangosan kiabál ki a szobájából ,ha pl. én a konyhában vagyok,már pedig ezerszer elmondtam neki,jöjjön ki hozzám ha valamit akar,de nem szinte sikítva hív,pedig semmi olyan nem történt vele,csak azt akarta hogy rajzoljak neki egy lovat.Az egyik haverunk azt mondta pánikol a gyerekünk.Lehet ,hogy valami nincsen rendben nála?
2013. jan. 29. 16:16
 1/7 anonim válasza:
35%
És még mekérdezed, hogy nincs-e rendben nála valami? Szerintem nincs. Vidd el gyermekorvoshoz, majd ott kiderül..
2013. jan. 29. 21:39
 2/7 anonim válasza:
53%
*megkérdezed
2013. jan. 29. 21:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Minek vigyem gyerekorvoshoz,mikor nem fáj semmije?Amúgy teljesen jól van,csak ez a jajjgatás nem tudom mi nála.Mikor kérdezem tőle,mi fáj azt mondja semmi sem fáj.Lehet azért csinálja ezt mert az emberre ráhozza a frászt,hogy jesszusom valami baja van, és tetszik neki,hogy rögtön odaszaladok hozzá.Ez csak egy gondolat,lehet nem így van,csak ezt sejtem.
2013. jan. 29. 22:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen :-) Nyugi nincs semmi baj Én ezt úgy hívom nyavalygás .Nálunk is minden napos PEDIG FIÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ :-)nekem a férjem nem tudd ezzel a helyzettel mit kezdeni .Én meg jókat nevetek hisz gyerek és sajnos vannak ezek a hullám völgyek ami eltarthat akár 1-2-3-hét vagy több ideig is. Kitartás beszélj vele sokat erről ,hogy kijöhet hozzátok hajnalban de nem nyavalygunk és nem sírunk ,ha igen akkor mehet vissza .Nálunk ha +beszéljük vele az mindig beválik .Ügyesen ,okosan old+ Én tudom,hogy menni fog .Üdv:Zsuzsa
2013. jan. 30. 10:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi Zsuzsa.:)Megbeszélem vele aztán egy pár napig nem jajjgat,de ma hajnalban még a szomszéd is hallotta,hogy jajajaj mindjárt bepisilek!!!!Akkor szépen elmondtam neki,hogy szépen másszon ki az ágyból és üljön rá a kis bilijére.Félek ez berögzült nála,és nem tudom hogyan szoktassam le róla.Más miatt is rögtön jajjgat,ha pl rendet kellene csinálnia akkor is ,jajajaj pakolok ,pakolok,meg még hasonló szitukban.Volt hogy mondtam neki megyünk fürdeni,akkor is jajajaj még nem akarok.A szomszédunk már említette is,hogy csak az ő hangját hallani az egész házban.Mi meg nem győzünk elnézést kérni,de hát neki nincs gyereke,nem tudja mivel jár.Egyszerűen nem tudom hogyan szoktassam erről le,az én párom sem veszi jól ezt,sokszor hazajön fáradtan és türelmetlen hozzá.Nehéz nagyon így.
2013. jan. 31. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
A kisebbik nálunk is csinálta. Ez pánik roham, de maguktól elnövik! Max. 1 évig tart!
2013. febr. 2. 11:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Zsuzsa vagyok.Tudom elhiszem,hogy apa is fáradt és nincs türelme nagyon sajnálom de ez egy kemény menet lesz sajnos .AMI NAGYON,NAGYON FONTOS A SZOMSZÉDOKAT LESZARNI KIT ÉRDEKEL ,NEKEM IS MIKOR MONDJÁK,HOGY CSAK A GÁBORKÁT HALLOTTUK AKKOR MINDIG MONDOM,HOGY PERSZE ÉN NEM HISZEM EL IDIÓTA A SZOMSZÉDUNK VITA,VESZEKEDÉS ORDÍTÁS ÉS ÉN NEM HALLOM ŐKET AKKOR NEHOGY MÁR ŐK CSAK MINKET NA PERSZE .A kislánynál pedig egyszer csak elmúlik ez az egész ,de addig is kitartás .Most mi is benne vagyunk egy ilyen korszakba mi úgy nevezzük,hogy (az ész elment ) :-))))))
2013. febr. 4. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!