Ha úgy alakult hogy gyereketek veletek alszik mikor tudták átszoktatni külön szobába? Vagy mikor értete meg hogy ott aludjon? Kislányom velünk alszik 1 éves, kivángyi lennék meglehet-e vele beszélni hogy mondjuk 2-3 évessen átszokjon a szobájába?
Mindent lehet:-)
Én 4 hósan tettem külön szobába, mert akkor lett kész a szobája. Ha kész lett volna, kicsi korától ott aludt volna.
Ha van lehetőség, akár már most is külön tehetitek, hisz egy egyéves-kétéves gyereknek az idő még nem fogalom...
Azt nem érti, hogy majd egy év mulva külön fogsz aludni..
Mi együtt aludtunk vele (1éves lesz 3án) úgy ezelőtt 2 hétig. Kiköltöztünk a szobájából és azóta nyugodtabban alszik. De ha ő a jövőben majd velünk akar aludni én nem fogok nemet mondani rá.
Szóval sztem 2-3 évesen talán már meg lehet neki magyarázni hogy ti most külön alszotok, de ott vagytok a szomszéd szobában és ha fél átmehet, stb...
De ajánlom figyelmedbe a egyszervolt.hu oldalon hogy kattints a napocskéra aztán meg a családi körre. Ott Ranschburg Jenő nagyon sok ilyen levélre válaszolt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!