Szerintetek nagyon necces a kislányom elhelyezése ebben a helyzetben amíg én dolgozom?
22 hónapos gyermekem van. Állandó nappalos vagyok: hajnalban indulok 16:00ra érek haza.
1. hét: Délig apával(akit úgy szeret mint engem), délben alvás, apa dolgozni indul, anyukám átjön amíg haza nem érek.
2. hét: Férjemmel hajnalban indulunk dolgozni. Anyósom hajnali 5-re átjön. Itt maradnak nálunk, vagy átmennek hozzájuk. Férjem 15:00ra tud a kislányunkért menni. Néha ezen a héten heti 1X akár a mamáéknál is aludhatna, hogy a mama ne induljon minden hajnalban útnak.
Mindkét mamát-papát imádja a kislányom, ha velük van meg sem kérdezi, h hol vagyok.
Szerintetek elfogadható, megszokható ez a helyzet?
Szeptembertől bölcsis lesz, a férjem vagy anyósom szoktatná be, én hoznám haza onnan.
Köszönöm!
Az egyik mama már hajnali 3kor ébren van, nagyon rugalmasan áll a dologhoz, apósom áthozza ha tudja, ha meg nem akkor átjön busszal, vagy előző este átviszem a kislányomat és ott alszik.
DE én mindenen aggódom...
Én 5:15kor indulok itthonról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!