Alvajáró lett a 8 éves kislányom?! Minden éjjel nyitott szemmel járkál, érthetően beszél, pakolászik, vagy csak kiabál, de másnap semmire sem emlékszik! Aki volt ilyen helyzetben szülőként, kérem segítsen!
Még nem próbáltuk, mert így is igen nehezen alszik el, pedig a suliban azért gondolom lefárasztják őket.
8-1/2 9 között szoktam elkísérni aludni, 1 magyar népmesét nézünk meg együtt, mert a meseolvasástól inkább felélénkül, aztán pár perc "búcsúzás" után csak reménykedem, hogy reggelig nem találkozunk....igen, valóban rémisztő!
Fáradtak is vagyunk és aggódunk is! :(
36 éves vagyok már, egy 3,5 éves kisfiú édesanyja.
Gyerekkoromban kb. ilyen idősen évekig én is ezt csináltam.
később, talán kamasz/tinikoromra kinőttem, de évekig ment.
Arra emlékszem, hogy én magam nagyon megrémültem, amikor egyszer a garázsunkban ébredtem fel, máskor az ebédlőasztalnál.
Emellett nagyon nyugtalanul is aludtam, forgolódtam, lerúgtam a takarót, megfordultam az ágyamban vagy keresztbe feküdtem, sőt sokszor le is estem az ágyról (nem 2-3-4 éves korban, akkor rendben volt minden- tehát megtanultam pl. 6 évesen nem leesni...)
Nagyon sokat számított, hogy egyszer felújításkor teljesen más helyre át lett téve az ágyam, onnantól nyugodtabbak voltak az éjszakák.
Jelentem kinőttem, mindenféle károsodás nélkül, orvos, pszichiáter nem látott :) Több diplomás, nyelveket beszélő, értelmes, pénzügyi területen dolgozó ember vált belőlem.
Minden jót.
Köszönöm a linket!
Aszerint 8 és 15 év között gyakori, bízom benne, hogy nem fog addig tartani (és persze minden éjjel)...
Az ember azt hinné, hogy csak "ismerős helyen vonul", de sajnos ez nemcsak minket érint itthon, ha máshol alszik (pl. nagymama) ott is járkál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!