Alvajáró lett a 8 éves kislányom?! Minden éjjel nyitott szemmel járkál, érthetően beszél, pakolászik, vagy csak kiabál, de másnap semmire sem emlékszik! Aki volt ilyen helyzetben szülőként, kérem segítsen!
Mióta sűrűsödtek az éjjeli séták? Tudsz valamit kötni ehhez? Iskolakezdés, családi problémák, tesó születés stb. Ha tudnád, hogy mi okozza ezt a feszültséget, akkor lehet, hogy fel tudjátok oldani.
Én is alvajáró voltam, életem során több ciklusban, mindig valami nagyobb változás idején. Utoljára 10 éve mászkáltam, mikor terhes lettem a nagyobbik gyerekemmel.
Nagyjából rá egy hétre állandósult, hogy megtudta, testvére lesz, "anya babát vár" (már nagyon szeretett volna tesót:), illetve kezdődött a téli szünet a suliban. Nos? ebből mindegyik megoldódott:
- a szünetnek vége és
- a baba nem fejlődött tovább (életjel nélkül....épp ma tudtam meg), úgyhogy jövő hétfőn missed ab műtét.:((
Majd meglátjuk, hogy ezektől a tényektől jobb lesz-e, avagy durvulni fog-e a helyzet! De ismerve a lányomat utóbbira tippelek...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!