Mit csináljak ha már megőrülök miatta? 14/L
Figyelt kérdés
Egy lány a szomszédom-osztálytársam-legjobb barátnőm egyben. Mindig együtt lógunk, de sokszor megyek át hozzájuk, vagy ők jönnek, mert a szüleink is jóban vannak. Neki van egy 3 éves húga. Teljesen rámszállt.. Mármint..nagyon aranyos, szeretem, csak az már szerintem kicsit nyomasztó hogy a szülei helyett hozzám fut oda. És engem emiatt a sírás kerülget (fogalmam sincs miért). Folyton rólam beszél hogy mennyire szeret. De tényleg nagyon aranyos csak nem tudom hogy kezelni ezt a helyzetet..nekem ez fura.:( mit csináljak vagy hogy nyugtassam le magam ha a sírás kerülget?2014. ápr. 20. 18:29
1/2 anonim válasza:
Nem értelek. Miért kerülget a sírás?
Idegesít a kislány? Vagy örülsz neki? Feszélyez?
Ha zavar téged a rajongása, lassan állítsd le! Ne kezdeményezz beszélgetést vele, beszélj hozzá tőmondatokban, hátha előbb-utóbb talál magának új csodálnivalót. Esetleg a barátnődet is megkérdezhetnéd, hogy mi miatt vagy ennyire szimpatikus a kislánynak.
Ha nem is csinálsz semmit, le fog higgadni idővel szerintem.
2/2 anonim válasza:
A mi kétéves kislányunk rajong a nagyfiam barátnőjéért. Úgy látom egyelőre kölcsönös az imádat, de ha a lány szólna nekem, hogy már sok neki, akkor odafigyelnék, hogy a kislányom ne foglalkozzon vele ennyit, és biztosan nem sértődnék meg ezen. Szerintem kedvesen, udvariasan megmondhatod a szülőknek, hogy szeretnéd, ha a kicsi lány kevesebbet lenne a közeledben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!