Gyakran vagy-e dühös a gyerekeidre, és van-e bűntudatod miatta?
Nekem mostanában előfordul, és nagyon mérges vagyok magamra miatta. Nem kiabálok, maximum kicsit megemelem a hangomat, de belül fortyogok, és keményen beszélek velük. 1 éves és 2,5 éves gyerekeim vannak, még kicsikék. Ma délelőtt főzni szerettem volna, de a nagy már a határait feszegeti, mindig kitalál valamit, percenként mást kíván, a kicsi pedig csak szimplán az ölemben lenne mindig, de főzni úgy nem tudok, pl. turmixolni... Épp elkészült az ebéd. Még mindig a hatása alatt vagyok, és bánt, hogy ilyenkor alig várom, hogy aludjanak. A férjem dolgozik, a szüleim messze, szóval napközben semmi segítségem, este pedig már késő kicsit is kimozdulni, vagy épp mindenhez pénz kell. Tudom, hogy a vacak kedvemnek most már ez a fajta bezártság is az oka.
Ti hogy vagytok ezzel a dologgal? Más mindig happy, és kedves a gyerekkel, csak én vagyok ilyen néha...???
Hát az anyaság már csak ilyen...:)
Vida Ági írta a fb-os blogján,hogy "miért nem eszik?,miért hisztizik?,miért nem tud egyedül játszani?" ez az érzés nap közben,aztán mikor alszanak "jaj de édes,úgy szeretem őket":))
Nekem 3,5 és 1,5 évesek a fiaim és ők fiúk a javából...néha nagyon kikészülök és én szoktam kiabálni is...úgy igazán dühös ritkán vagyok,de nap mint nap előjön a türelmetlenség,feszültség,idegesség,fáradtság...
Szóval nem,nem happy mindig minden,de szerintem másnál sem.Igyekszem odafigyelni és vannak jobb rosszabb napok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!