2 éves fiam lökdösődni kezdett, sokszor csak azért, mert valami idegesíti a másik gyerekben. Mit lehet ezzel kezdeni, mert nagyon el vagyok miatta keseredve. Mi lesz így a bölcsiben, amit nemsokára kezdünk?
Engem is érdekelne vmi jó tipp. Faim 19 hóanpos, de verekszik, karmol. Előfordul, hogy csak úgy odamegy a nővéréhez és fejbekólintja egy játékserpenyővel.. utánne pedig megszeretgeti, csak úgy szintén. Persze naponta átlag 15x megfogom, a szemébe nézek és elmondom neki, hogy nem szabad, mert fáj, de semmi eredménye. Nem tudok, mit tenni:( Nővére kb 1 éves kora körül húzkodta a hajunkat, persze kicsi volt ő még akkor, más eset, 2x visszahúztam a haját, és soha többet nem fordult elő.. de mit kezdjek a kicsivel, nyilván nem ütöm meg.
éN is total tanácstalan vagyok.
Persz majd kinövi.. de mikor? Ha közösségbe megy, akkor szerintem csak durvább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!