Én hagyom szabadjára az egy évesemet, vagy mások féltik túl?
Szintén Miskolcon élek :)
A környékünkön is én vagyok a "csodabogár" amiért a másfél éves lányom állandóan a kutyával együtt sétál a közeli réten és van, amikor 6-8 kutya közt szaladgál.
Sose voltam paramami és szerintem én csinálom jól.
Inkább éljünk így, mint minden vacak miatt aggódni, aztán csodálkoznak az anyukák, hogy a gyerek beteges, félős stb.
Megint egy magát igazoló anyuka, aki megerősítést vár a válaszadóktól, hogy "deigen, te vagy a fasza anyuka, mindenki más szarul csinálja"..... soha nem értettem ezeket a kérdéseket.
gondolom, hogy azért csinálod úgy a dolgaidat, ahogy, mert úgy látod jónak . egyébként mit vársz, ha valaki azt írja, hogy "fú de undi, tyúk meg gyerek",akkor másnaptól másként csinálod?????
jaj, hagyjuk már.....
tipikus egy gyerekes anyuka, aki megerősítést, önigazolást vár.
3 gyerekes anyuka vagyok (1,5-3-5 évesek) és ez a rövid véleményem a kérdésedről és a kommentjeidről
Te így csinálod, más meg másképpen. Van, aki jobban félt, lehet tán, hogy van valamilyen rossz tapasztalata vagy csak egyszerűen más a személyisége, mint a tiéd. A gyerekek is mások, nem egy csorda szarvasmarha, akik ugyanúgy éreznek, gondolkodnak, működnek. Van, akit a kutya mellé lehet engedni, más gyereket meg nem.
Mit kell ezen agyalni, nem vagyunk egyformák, így szép a világ.
Nekem 2 gyerekem van, mindenben mások, az egyik szintén szántja a földet, a másik utál még a fűbe is leülni, ez van. Van baráti körben túlféltő, átlagos és hozzád hasonlóan nevelő anyuka és sok-sok különböző gyerek, de még eszembe sem jutott ítélkezni egyik felett sem. Jókat beszélgetünk és együtt nevetünk ezeken.
Szerintem is önigazolást keresel, ezek szerint nem vagy biztos magadban. Te csak csináld úgy, ahogy neked, nektek jó, másokkal ne foglalkozz. Ha valaki beszól, engedd el a füled mellett, kit érdekel. Ugyanezt javaslom a túlaggódós anyukáknak és mindenki másnak is!
így van, nem vagyok biztos magamban,mivel első gyerek és visszaigazolásokat keresek,akár pozitívak,akár negatívak.
kedves 3 gyerekes!
a te válaszod pedig a tipikus 3 gyerekeseké: "megmondom a frankót,mert én már mindent megéltem". köszi a hasznos válaszod.
nemcsak visszaigazolást kérsz, hanem véleményezed, méghozzá negatívan azt, aki nem úgy csinálja, mint te. olvasd már vissza az írásodat.
én nem írtam, hogy mit hogy csinálok, nem mondtam neked semmi "tutit", csak a véleményemet.
ne fikázz senkit, mert ahány anyuka, annyi féleképpen élik meg a gyereknevelést, annyi döntést hoznak. és az az övéké, ne bíráld felül. még mindig ezt mondom
3 gyerekes. de ugyanezt gondoltam, amikor egy gyerekem volt, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!