Én hagyom szabadjára az egy évesemet, vagy mások féltik túl?
Túl féltik.Nem tudom láttad-e a Hupikék Törpikék 2 című filmet,az elején nagyon jó az agyon féltő szülők kifigurázása.
Jól csinálod hidd el,gondolom azért nagyon durva dolgok nincsenek pl kutya kakát eszik abba fetreng ilyenek.
Irigyellek. Komolyan! És kis városban (vagy inkább nagy faluban :D ) laktam és az írásod alapján hiányzik a gyerekkorom. :D
Másfél éves a fiam, mamánál tud csak nyakig retkes lenni, meg kutyázni. Én is engedem. Mi sajna Bp-n lakunk lakásban. :( Marad a játszótér. ://////////
Szerintem nem neveled barbár módon. Ellenálló gyerkőc lesz legalább, igazi gyerekkorral. :)))
Hát mi kertes házban lakunk, kutya is van, de nem engedem ennyire "szabadon". Ha a földre ül, teszek a feneke alá egy régi székpárnát (még elég hideg a föld), a homokot nem hagyom, hogy egye (szerencsére nem is nagyon akarja). A kutya meg van tanítva, hogy az arcát nem nyalhatja, csak a kezét. Még nem megy önállóan, ezért sérülés még nincs rajta, de azért majd arra figyelni fogok, hogy ne legyen tele kék-zöld foltokkal, meg horzsolásokkal. Nyilván lesz rajta, de azért ne legyen teli. A csalánba meg végképp nem engedném, inkább kiirtanám. A gazt meg nyugodtan tépheti.
Úgyhogy szerintem igen, kicsit "barbár" módon neveled, ahogy írtad, de ki tudja, lehet hasznára válik majd.
De az sem normális, ha burokban nevelik a gyereket.
Szerintem valahol a kettő között van az "arany középút". Én is ezt próbálom tartani, de lehet,nem sokáig megy majd ilyen "jól"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!