4 évesemet télen milyen hálózsákba altassam? Elég hideg lesz nálunk!
Mit jelent az "elég hideg"?
Mert ekkora gyereknek teljesen fölösleges hálózsák, egy rendes takaró tökéletesen elég. (Kivéve, ha netán fagypont körüli hömérséklet van nálatok éjjel, de ezt eléggé kizártnak tartom)
Felnőtt méretű takaró (nekünk IKEÁS van, ez az átlagnál egy kicsit nagyobb), két oldalt betűröd a matrac alá, olyan mint egy hálózsák.
Egyébként az én gyerekeim 4 évesen már magukra húzták alvás közben a takarót, ha fáztak.
Milyen hideg lesz nálatok?
Nekem imádta a hálózsákod a lányom, de csak addig amíg nem indult el, utána nem. Szerintem egy ennyi idős gyereknek felesleges a hálózsák, egy jó meleg paplan is megteszi!
Én 4 évesem vastag pizsiben alszik.
Utálja a hálózsákot.
Ha fázik, betakarózik.
Ha nem fázik, kitakarózik.
19-20 fok körül van télen.
hány fok lesz?
amúgy az összes válaszolónak üzenném,hogy nem az volt a kérdés,hogy hálózsákban aludjon -e a négy éves gyerek,hanem az,hogy milyenben
az én négy évesem is hálózsákban alszik,azt szereti,én meg örülök neki,mert nem kell takargatni.Lehet,hogy betakarózik,ha fázik,de azért mire elkezd fázni,az sok idő,addig meg is fázhat.
Ha 18-20 fok van nálatok,akkor inkább rétegesen öltöztesd,mint nagyon vastag zsákba tedd.Legyen rajta atléta,hosszú pizsama,zokni vagy harisnya
Kedves Kérdező,
keress rá az ÁLOMSZUSZI hálózsákok magyar gyártójára, ők akár 150 cm hosszan is varrnak hálózsákokat, ami még bőven elég ilyen korban is.
Háromféle vastagság létezik (nyári-vékony, átmeneti-közepes és téli-vastag), elfogadható árban van és rengeteg anyagválasztékkal egészen újszülött mérettől a 150 cm-ig talán 10 cm-es osztással, szóval jó sok méretben.
Nekünk innen vannak hálózsákjaink, nagyon szerettük/szeretjük őket és én praktikusnak találom.
A mosása is könnyű, gyors, nem csomósodik benne a töltelék anyag.
Szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!