Hol tudom délután altatni 2 és fél évesemet, ha egy napos kirándulást tervezünk a Balatonra?
És amúgy olyan nagy baj lenne, ha néha egyszer-egyszer nem aludna?
A mi fiúnk is 2 és fél éves múlott, ő is rendszeresen alszik még délutánonként, de néha azért előfordul, hogy bizonyos napokon, ha úgy jönnek össze a dolgok, akkor nem alszik.
Amúgy ha délben az étteremben megebédeltetek és még 4 előtt, mire újra elindultok, simán belefér egy alvás, nem? Gondolom egyébként is ebéd után alszik.:)
Ha nincs babakocsi, szerintem is a pokróc vagy pokróc+sátor vagy max. az autóban üldögélek vele az opciók.
(Legutóbb a mi gyerekünk nagyon jót aludt egy városnéző kisvonaton is, ahová kb. csak azért ültünk fel, hogy ne kelljen ölbe vinni.)
sztem semmiképp ne hagyjátok ki az alvást, hisz neki ez amúgy is egy tök nagy dolog, gondolom nem sokszor mentetek még egész napos rándulásokra...:-), tehát hulla fáradt lesz ebéd után.
Mi ott szoktunk maradni a parton, csak félrevonulunk egész hátra, ahova nem hallatszik oda a büféből a zene, simán elalszik a pléden, ja, és betakarom nyirkos textilpelussal most ebben a nagy melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!