Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elengednéd középsős gyerekedet...

Elengednéd középsős gyerekedet egyhetes balatoni táborba óvónőkkel, dadusokkal?

Figyelt kérdés
Egy hétig nem találkozna veletek, esténként beszélhetnétek telefonon. Vízpart.

2014. ápr. 15. 15:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
A mi ovodank szervez ilyen balatoni tabort minden evben es csak a nagycsoportosokat viszik el szulo nelkul es csak 4 napra. Egyebkent altalaban mindig tobb a felnott mint a gyerek. A kisebbek csak szulovel mehetnek. Batrak nalatok az ovonenik...
2014. ápr. 15. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2014. ápr. 15. 17:22
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem! Nem lenne egy nyugodt percem sem.
2014. ápr. 15. 17:38
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Nem még alsó tagozatosat sem nemhogy egy ovist.
2014. ápr. 15. 18:12
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem merész dolog vízpartra menni 20 5-6 évessel,én nem engedném,mert nem a legmegfelelőbb hely,de elengedném erdei táborba 5-6 évesen 4-5 napra ha Ő is szeretné.
2014. ápr. 15. 18:24
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
erre én is azt mondom, hogy nem.
2014. ápr. 15. 19:05
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen?ezt mint óvónő kérdezem huledezve...mint anya pedig azt mondom nem, mert túl kicsi.
2014. ápr. 15. 20:23
 18/24 anonim ***** válasza:
Víz mellé nem,táborba igen,ha ő akarná nagyon és mindennap tudnék beszélni vele vagy az óvónővel.
2014. ápr. 15. 21:29
 19/24 anonim ***** válasza:

A mi ovinkban is szerveznek ilyet, de csak nagycsoportosok mehetnek.

És ne úgy képzeljétek, hogy egy csoportnyi gyerekre 2 óvónő és 1 dadus van.

Kb 30-35 gyerekre van vagy 15 felnőtt kísérő.

Nagycsoportosan elengedném.

2014. ápr. 15. 21:51
 20/24 A kérdező kommentje:
Valóban, nem az lenne a gyerek-felnőtt arány, mint az oviban. De két gyerekre is csak akkor tudsz vigyázni a vízben, ha le van osztva, hogy MELYIK kettő az, aki rád van bízva, és magad mellett tartod őket, de ez egy gyerekseregben teljesen lehetetlen!! A vízben, de a parton is, össze-vissza vegyülnek a gyerekek, föl se tűnik, ha egyik-másik eltűnik... Még ha tudna is úszni... Kislányom kérlel, hogy hadd menjen, de én is és az egész család egységesen kitartott a nemleges álláspont mellett. Arról nem is beszélve, hogy egy hét távol otthonról az nagyon sok még, nagyiknál se volt úgy egy hétig, hogy ne látott volna minket. Ő még nem tudja, de egy hét az neki nagyon hosszú. Elalvásnál tuti gond lenne. Pláne éjjel, ha netán fölébred. Én is kb. 4. osztályra teszem az ideális időpontot. Napközis tábor, szárazföldön, az persze más, arra engedném már most is.
2014. ápr. 16. 08:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!