Bika csillagjegyű gyerekedet hogyan jellemeznéd?
Fiam bika de egy csomó bolygó a kosban van,néztem ilyen részletes horoszkóp,aszcendens jellemzést érdekességből.Szóval a fiam Kos és Bika is.Bika:bújós,imádja a plüssöket,szeret velünk,és kisgyerekekkel is játszani,barátságos,kedves,jólelkű,szeret festeni,rajzolni,táncolni,énekelni,zenét hallgatni,szereti a meséket,kiegyensúlyozott,pillanatok alatt beilleszkedik az aktuális társaságba pl a bölcsibe,alkalmazkodik nagyon könnyen,szeret enni,persze nem mindegy mit,szörnyen makacs,nehezen tanul a hibáiból.
Kos:Energiabomba,örökmozgó,vidám,siet mindenhova,pl a mozgásfejlődésben,szobatisztaságban,beszédfejlődésben is rohan előre,szeret mozogni,kint lenni,fürdeni,strandolni,gyerekek közt Ő a főnök,nagyon könnyen barátkozik,talpraesett,duzzog,megsértődik,visszabeszél,önfejű,nem túl türelmes,önálló. Na leírtam kisfiam jellemzését,szóval Ő ilyen :)2,5 éves amúgy
Sokmindenben én is a lányomra ismerek,(6 éves) akkor csak tényleg a legjellemzőbbek:
- családcentrikus,(bővebb család is) apa-anya fontos, gyakran ellenőrzi, hogy megöleljük-e egymást, adunk-e puszit, sokszor ölelkezünk 3-an is egyébként.
- empatikus, embertársakkal, állatokkal egyaránt, mindenkit vigasztal ha szomorú.
- ragaszkodik a barátaihoz is.
- kedves, jóindulatú, segítőkész
- makacs, így is úgy is, ha kitalál v.mit véghez viszi, kipattan egy ötlet, és 1 órán keresztül rajzol, ragaszt a szobájában síri csöndben
-LASSÚ a felfogása, (nem buta, sőt, csak több idő kell mire bizonyos dolgokat beépít a tudatába) szólok, hogy vetkőzzön, megyünk fürödni, kb. 1 óra mire bekerül a kádba, én meg a falat kaparom:)
- És az ellentéte, nagy a mozgásigénye, gyors a mozgása, ugrik, fut, mászik, erős is mint a BIKA, bárhova felhúzza magát, ismerősök meg is mosolyogják, hogy milyen vékony, és izmos.
Persze ez nem csak BIKA, genetika is, imádom, hogy ilyen, és hogy milyen ember válik belőle, ahhoz kell 2 ilyen klassz szülő is mint mi vagyunk... :)
Ja és Oroszlán az ascendense, úgyhogy ő a főnök mindenképp :)
Koszonom mindenkinek! Az en kisfiam meg csak 4 honap
os,kivancsi voltam mire szamithatok!! :-) de ez mind nagyon jo,amit irtatok!! :-)))
Szia!
Amit itt leírtak én azon felül még azt tudom elmondani, hogy a bikák rendkívül akaratosak (no nem annyira mint a rákok)és makacsok. Nagyon fontos nekik az állandóság és nehezen viselik a változásokat. És van egy nagy adag csoki imádat is.
A kicsi fiam, aki 3 éves bika, a tesóm és én is bikák vagyunk és anyósom és apósom is bika.
De amit a többiek írtak az is mind jellemző ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!