Van halak csillagjegyű fiú ismerősöd? Hogyan jellemeznéd? és kos lányt? Van ilyen pár a környezetedben? (halak fiú + kos lány)
Egy nagy paraszt halak "ismerősöm" volt. Kedvesnek tűnt eleinte, de soha nem válaszolt lényeges kérdésekre, titkolódzott. Türelmes voltam vele, mert elég sok problémája volt a mindennapokban. De hónapok után is idegennek éreztem, és egyáltalán nem tudtam hova tenni.
Közös megegyezéssel szakítottunk.
Ezután tudtam meg róla pár dolgot. A volt barátnőjével (hosszú kapcsolat...) nagy balhéval szakított. Bennem meg már eleve nem bízott meg, mintegy rajtam állva bosszút, hogy az előző kapcsolata nem működött. Nekem kellett volna mindent kezdeményezni, mindenben dönteni, hogy lássa "jól cselekszem-e", aztán ha igen akkor talán megnyílik valamelyest. De én meg nem vagyok az a sodrófás irányító fajta. utálom az ilyen játszmákat.
Tehát fogalmam sincs milyen a halak fiú, de ha volt rossz tapasztalata más nővel előtted, akkor vigyázz vele, inkább hamar hagyd ott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!