Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » Halak fiú és kos lány?

Halak fiú és kos lány?

Figyelt kérdés
ez így gáz lenne?
2011. dec. 2. 15:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egy vízi állat és egy kos :D
2011. dec. 2. 16:29
 2/11 A kérdező kommentje:
jó de horoszkóp szerint xD
2011. dec. 2. 16:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális, mindketten egymás idegeire mennek. :)
2011. dec. 2. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Te komolyan hiszel benne? :D Most attól valaki bunkó, hogy például vízöntő vagy mifene?
2011. dec. 2. 17:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem igen. (kos fiú)
2011. dec. 2. 17:08
 6/11 anonim ***** válasza:
Ezt sosem értettem. Már a horoszkóp maga is elég nagy, hát kimondom, kamu. A valódi kérdés viszont az, hogy ki találta ki 2 horoszkóp, aszcendens, Masztur Bálint összehasonlítását.
2011. dec. 2. 17:34
 7/11 A kérdező kommentje:

mondjuk ez jogos

én is csak azért hiszek az ilyen horoszkópoknak mert ugye kos vagyok és amiket írnak a kosokról,teljes mértékben igaz rám :D

de mondjuk így jobban belegondolva,inkább nem kéne hinnem az ilyeneknek,végülis ... most nem abban dől el egy kapcsolat,hogy kinek mi a horoszkópja,ha szeretik és tisztelik is a másikat :)

de azért köszi a válaszokat :D

2011. dec. 2. 18:58
 8/11 anonim válasza:
68%

hát öszintén a fiu bunko tök mindegy hogy hal kos rák vagy bármi

de szerintem igenis ezek a jegyek valamennyire fontosak

nekem rengeteg skorpio ismerösöm va pl és a lányokkal jol kijövök de a fiukkal nem

de rengeteg hasonlo tulajdonságot látok bennük

a lényeg ismerd meg de olvass utána ne dobd azért mert mondjuk rosszat irnak de ne képzeld férjednek se ha jot

olvasgass utána és észre fogod venni hogy mi az ami igaz rá

de a horoszkopokat nem csak találomra irják ugyhogy valami van benne

ismerd meg jobban ne skatulyázd be de nézd meg a fő tulajdonságokat miket irnak

sok szerencsét :)

2011. dec. 2. 19:58
 9/11 anonim ***** válasza:
A halak hajlamos álomvilágban élni és mániákba kergetni magát, hogy el legyen szigetelve a külvilágtól. Nekem apukám halak, én kos vagyok. Így jól kijövünk egymással, de ha a párom lenne, megőrülnék. Gyakorlatilag haza se jön, állandóan dolgozik. Anyám oroszlán, ami már majdnem kos. Nem mondanám ,hogy boldogok együtt, és kicsit se illenek össze. Szó szerint tűz és víz.
2011. dec. 12. 21:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a csillagjegyes izékbe, mert 12 különböző jellemzés a világ összes emberére?...

na de azért én olvastam már róla és ha az ellentétek vonzzák egymást akkor jó partnerek lennétek mivel tökéletes ellentétek. :Đ De vannak olyanok, hogy xy csillagjegynek a társa zf. És abba a halakhoz nem illik a kos. De én is halak vagyok és ezek egyáltalán nem igazak rám. Szóval ne ez alapján döntsd el hogy ki lesz a párod.

2011. dec. 31. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!