Halak fiú és kos lány?
mondjuk ez jogos
én is csak azért hiszek az ilyen horoszkópoknak mert ugye kos vagyok és amiket írnak a kosokról,teljes mértékben igaz rám :D
de mondjuk így jobban belegondolva,inkább nem kéne hinnem az ilyeneknek,végülis ... most nem abban dől el egy kapcsolat,hogy kinek mi a horoszkópja,ha szeretik és tisztelik is a másikat :)
de azért köszi a válaszokat :D
hát öszintén a fiu bunko tök mindegy hogy hal kos rák vagy bármi
de szerintem igenis ezek a jegyek valamennyire fontosak
nekem rengeteg skorpio ismerösöm va pl és a lányokkal jol kijövök de a fiukkal nem
de rengeteg hasonlo tulajdonságot látok bennük
a lényeg ismerd meg de olvass utána ne dobd azért mert mondjuk rosszat irnak de ne képzeld férjednek se ha jot
olvasgass utána és észre fogod venni hogy mi az ami igaz rá
de a horoszkopokat nem csak találomra irják ugyhogy valami van benne
ismerd meg jobban ne skatulyázd be de nézd meg a fő tulajdonságokat miket irnak
sok szerencsét :)
Én nem hiszek a csillagjegyes izékbe, mert 12 különböző jellemzés a világ összes emberére?...
na de azért én olvastam már róla és ha az ellentétek vonzzák egymást akkor jó partnerek lennétek mivel tökéletes ellentétek. :Đ De vannak olyanok, hogy xy csillagjegynek a társa zf. És abba a halakhoz nem illik a kos. De én is halak vagyok és ezek egyáltalán nem igazak rám. Szóval ne ez alapján döntsd el hogy ki lesz a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!