Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bika csillagjegyű gyermeketek...

Bika csillagjegyű gyermeketek milyen?

Figyelt kérdés
Írnátok nekem pár "tulajdonságot"?
2012. okt. 22. 16:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Rendkívül határozott, logikus gondolkodású, ugyanakkor érzékeny, valamint átlagon felül kommunikatív. Sokkal nyitottabb, érdeklődőbb, mint az átlag, mintha már gyerekként is két végén égetné a gyertyát.
2012. okt. 22. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdekes az én lányom pont az ellentéte. Bika és bika az aszcendense is. Kifelé nem kommunikatív, nehezen megnyíló, családon belül igaz rá a határozottság és az irányítás, ugyanakkor most már 4,5 évesen kezelhető.
2012. okt. 22. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én gyerkőcöm nem bika jegyű, de a barátnőm 6,5 éves kislánya az. Ő egy nagyon talpraesett, cserfes, vagány csajszi, okos, gyorsan tanul, nagyon jól feltalálja magát minden helyzetben. Szeret szerepelni, beszélgetni, olyan beszólási vannak, hogy néha kifekszünk tőle a nevetéstől :))
2012. okt. 22. 19:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Fiam nyilas aszcendensű, a neten talált leírás tökéletesen azt a képet mutatja, amit leírtam, és amilyen ő maga. Én ugyan nem hiszek a horoszkópuszban, de az tény, hogy őrá tökéletesen illik a jellemzés. Ha érdekel, olvass utána a bika aszcendensnek, kíváncsi vagyok, találó-e. :-) Rám pl. nem sokban illik az aszcendensem jellemzője...

2012. okt. 22. 20:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam Bika(én is az vagyok)Nagyon sokat beszél pici kora óta most 8éves és az iskolában sem tudja befogni,viszont nagyon okos kitünő tanuló.Fiú létére gyönyörűen ír szépíró versenyeket nyer.Sokat mérgelődik és puffog.Egyedül nem igen találja fel magát,mindíg keresi a társaságot.Sajnos befolyásolható és mindíg kapható a rosszalkodásra.Rendkívül empatikus főleg az elesettebbekkel szemben pl.:hajléktalan,vagy egy elhanyagoltabb kisgyerek...De ami a számomra legfontosabb mindennél jobban imádja az öccsét :)))
2012. okt. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!