Hányszor most fogat 2 év körüli gyermeketek? Minden étkezés után vagy hogy? Lassan 20 foga van:D
Figyelt kérdés
2012. okt. 14. 15:05
1/4 anonim válasza:
Kisfiam reggeli után és vacsora után. Az a baj, hogy még cicin alszik el, szóval vacsora után hiába mossuk meg, de azért inkább rászoktattam, ártani nem árt.
2/4 anonim válasza:
Ebéd után a bölcsiben.
Este fürdés közben. Utána még iszik babatejet :(
3/4 anonim válasza:
Este mindennap, reggel néha, mert közelharc a fogmosás:-(. Ő is próbálja, de inkább csak rágcsálja a fogkefét és örülök, ha este meg tudom rendesen mosni a fogát.
4/4 anonim válasza:
Este fürdéskor én mosom neki, reggel ő próbálkozik néha, amikor én is. Sajna sokszor a reggeli mosás kimarad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!