Mikor mostok fogat ha nem mentek sehova? Amikor felkeltek
vagy első étkezés után?
Figyelt kérdés
Én általában 11-kor kelek fel de csak kb 1-kor eszem. Mindig evés után mosom mert ha reggel megmosom s akkor evés után is akkor napi 4x fogok fogat mosni ami szerintem már ártalmas. Amikor sulizok akkor persze reggel mosom meg mert csak suli után fogok megint fogat mosni.
Ti hogy vagytok ezzel?
2011. aug. 23. 15:45
1/8 anonim válasza:
Én ha nem megyek sehova, akkor első kaja után + este. De van olyan is, amikor csak este. Tudom, ez nem vet rám jó fényt, de ez az igazság. :D
2011. aug. 23. 15:50
2/8 anonim válasza:
Ha nem megyek sehová, akkor általában csak 1X, úgy is délbe kelek fel. De ha suli van, vagy városba megyek stb, akkor indulás elött plust este
2011. aug. 23. 15:52
3/8 anonim válasza:
Mit szépítsük, ha itthon vagyok nyáron és sehová nem megyek napközben, akkor csak este mosok fogat, mert későn, dél körül vagy utána kelek fel. Iszom vizet úgyis meg rágózom néha mellé, szóval csak este. Kivéve persze ha mondjuk olyasmit eszem, ami tényleg a fogamba ragad vagy pl nagyon intenzív (hagymás, ilyesmi) illatú, akkor megmosom utána is.
Suliidőben vagy ha megyek el napközben, természetesen indulás előtt és este az alap a kétszer fogmosás.
2011. aug. 23. 15:56
4/8 anonim válasza:
Mivel nekem fogszabályzóm van ezért, reggeli után mosok fogat (fogmosás, fogselyem, brackett tisztítás) és ugyanezt este. Napközben, ha beleakad valami, egy gyors fogmosás jól jön. Amikor nem volt fogszabim, akkor is reggeli után és este mostam fogat, valamint ha jelenésem volt valahol! :D
2011. aug. 23. 20:10
5/8 anonim válasza:
Akár megyek valahova, akár nem, mindig, minden étkezés után mosok fogat. Amikor nem tudok, akkor kiöblítem a számat, vagy rágózok. Esténként használok fogcérnát és néha szájöblögetőt.
Nem hinném, hogy ártalmas volna a rendszeres fogápolás, mert a dokim általában azzal szokott elbocsátani a vizit után, hogy "ebből én éhen halnék". :)
2011. aug. 23. 22:36
6/8 A kérdező kommentje:
Persze utolsó, nem kell a hencegés. Én is minden étkezés után mosok fogat de a kérdés, hogy felkelés után is? Ha mosok reggel is meg étkezések után is akkor napi 4x mosok fogat (gondoltam nem kell magyarázat). Szerintem ez már sok. Nagyapám most is a saját fogaival van, pedig nem mosott soha fogat. A fogai edzve vannak. Nem szeretném ha 2 napig nem mosok fogat és már nekifognak rohadni.
2011. aug. 24. 00:09
7/8 anonim válasza:
Reggel felkelek, eszek és utána mosok fogat. Előtte nem sok értelme lenne....
2011. aug. 26. 12:59
8/8 anonim válasza:
nekem rögzített fogszabim van, ugyhogy mindent étkezés után. vagy mégtöbbször :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!