Első trimeszteres kismamák! Hánytok vagy csak olyan öklöndözős rosszullétetek van reggelenként? És mikor felkeltek, vagy utána fél-egy órával?
szia, én a 9. hetemben vagyok, és nekem 3 hete van rosszullétem. Eleinte én sem hánytam, de aztán pár nap múlva már azt is, de én sem reggel szoktam a legrosszabbul lenni (néha akkor is), de én általában du-n, amikor munka után hazamegyek és pihizek. Ha eszek vmit, gyakran nem marad meg bennem, de nem feltétlen van minden nap, ma pl. nem hánytam, viszont nagyon hányingerem volt de-tt.
fogytam is pár kilót, bár ez nem baj, van rajtam felesleg...
ami a rosszabb, hogy a sima víz nem marad meg bennem, meg a cukros lötyik se, ezért most találtam rá a sima citromos vízre, ami végre jól is esik.
kitartás, már én is alig várom a végét, de azért néha örülök, mert megnyugtat, hogy nincs baj!
boldog babavárást!
Szia!
10 hetes pocakos vagyok, egész nap megvan ez a "mindjárt elhányom magam" érzés. Különösképp ha olyasminek a szagát érzem, ami büdös vagy szimplán csak nem kívánom. A nap legnehezebb feladata a kisfiam kakis pelenkájának cseréje. :) Szegényke nem érti, miért öklendezek közbe. Múltkor már orvosi maszkot raktam az orrom elé, hát mit ne mondjak elég érdekesen nézett rám... :D
Én egész nap hánytam, semmi nem maradt meg bennem. Többször kórházba is kerültem, több, mint 10 kilót fogytam. Viszont van jó hírem is: elmúlik! Nem hittem volna, számoltam a heteket, hogy mennyi van még a 12-14. hétig. Aztán egyszercsak szép lassan elmúlt és mostmár lassan átesek a ló túloldalára a szagokkal és az evéssel. Fel a fejjel, lesz ez még nagyon jó!
18 hetes km. és egy 2 éves anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!