Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első trimeszteres kismamák!...

Első trimeszteres kismamák! Hánytok vagy csak olyan öklöndözős rosszullétetek van reggelenként? És mikor felkeltek, vagy utána fél-egy órával?

Figyelt kérdés
Én szerencsére még nem hánytam sosem, de szoktam ilyen böfizésszerűen öklendezni, ha eszembe jut valami, amitől undorodom. De csak mióta terhes vagyok. 10. hétben vagyok.
2009. jún. 29. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a 11. hétben vagyok, és minden nap rosszul vagyok. De én mindig délután, hányinger, szédülés, fejfájás, szagundor, stb. És estére pedig mindig sok a savam.
2009. jún. 29. 14:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Én is egész nap rosszul vagyok, hajnalban már felébredek a hányingerre, de nem tudok hányni... Egész nap borzasztó szagundor, émelygés, semmilyen ételt nem kívánok, rosszul vagyok ha csak rágondolok... Inni is alig bírok, semmi nem esik jól. És ha belegondolok, hogy ez még kb 5 hétig így lesz...
2009. jún. 29. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem egyenlőre még semmi bajom, igaz még csak a hatodik héten járunk. Attól félek most kezdődik még csak.
2009. jún. 29. 14:42
 4/7 anonim ***** válasza:

szia, én a 9. hetemben vagyok, és nekem 3 hete van rosszullétem. Eleinte én sem hánytam, de aztán pár nap múlva már azt is, de én sem reggel szoktam a legrosszabbul lenni (néha akkor is), de én általában du-n, amikor munka után hazamegyek és pihizek. Ha eszek vmit, gyakran nem marad meg bennem, de nem feltétlen van minden nap, ma pl. nem hánytam, viszont nagyon hányingerem volt de-tt.

fogytam is pár kilót, bár ez nem baj, van rajtam felesleg...

ami a rosszabb, hogy a sima víz nem marad meg bennem, meg a cukros lötyik se, ezért most találtam rá a sima citromos vízre, ami végre jól is esik.

kitartás, már én is alig várom a végét, de azért néha örülök, mert megnyugtat, hogy nincs baj!

boldog babavárást!

2009. jún. 29. 15:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

10 hetes pocakos vagyok, egész nap megvan ez a "mindjárt elhányom magam" érzés. Különösképp ha olyasminek a szagát érzem, ami büdös vagy szimplán csak nem kívánom. A nap legnehezebb feladata a kisfiam kakis pelenkájának cseréje. :) Szegényke nem érti, miért öklendezek közbe. Múltkor már orvosi maszkot raktam az orrom elé, hát mit ne mondjak elég érdekesen nézett rám... :D

2009. jún. 29. 15:20
 6/7 anonim ***** válasza:
10 hetes vagyok, egész nap rosszul vagyok. Bizonyos szagokra előjön az öklendezés, de nem hánytam még.
2009. jún. 29. 18:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Én egész nap hánytam, semmi nem maradt meg bennem. Többször kórházba is kerültem, több, mint 10 kilót fogytam. Viszont van jó hírem is: elmúlik! Nem hittem volna, számoltam a heteket, hogy mennyi van még a 12-14. hétig. Aztán egyszercsak szép lassan elmúlt és mostmár lassan átesek a ló túloldalára a szagokkal és az evéssel. Fel a fejjel, lesz ez még nagyon jó!

18 hetes km. és egy 2 éves anyukája

2009. jún. 30. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!